UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL’DA İLK KAR GÖRÜNDÜ!.. PEKİ YAĞIŞLAR NE KADAR SÜRECEK?..

Hava sıcaklıkları hafta başından itibaren hızla düştü ve Türkiye'nin tamamı hissedilir derecede soğudu. Soğuk hava dalgası birçok ilimize kar da getirdi, İstanbul yılın ilk kar yağışını aldı. İstanbul’da ilk kar göründü.

İSTANBUL’DA İLK KAR GÖRÜNDÜ!.. PEKİ YAĞIŞLAR NE KADAR SÜRECEK?..

Soğuk hava dalgası geldi tüm Türkiye aniden soğudu. İstanbul’a beklenen kar dün gece saatlerinde kendini kısa süreliğine gösterdi ancak hayatı olumsuz etkileyecek yoğunluğa ulaşamadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre yarından itibaren hava sıcaklıkları batıdan başlayarak ısınacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara’nın doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak, Bolu, Muş, Bitlis, Şırnak, Van’ın güneyi, Hakkari, Bingöl, Diyarbakır ve Batman’ın kuzey kesimleri ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAR  İSTANBUL