UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU GÜNDEŞ'TEN FLAŞ KARAR!.. YALIDAN TAŞINIYOR!..

Ebru Gündeş, İran’a yönelik ambargonun delinmesi iddiasıyla görülen davada tanık olarak dinlenen Reza Zarrab’dan boşanıyor. Gündeş'in oturduğu yalından taşınacağı ve yeni ev aradığı iddia edildi.

EBRU GÜNDEŞ'TEN FLAŞ KARAR!.. YALIDAN TAŞINIYOR!..

Ebru Gündeş, Amerika’daki davada ortaya attığı iddialarla günlerdir manşetlerde yer alan Reza Zarrab’dan boşanma kararı aldı.

Şarkıcının, 2010 yılında nikah masasına oturduğu Zarrab ile evliliğini bitirmek üzere bu hafta işlemleri başlatması bekleniyor. Gündeş’in bu hafta avukatıyla bir araya gelerek gerekli talimatları vereceği, hemen sonrasında kamuoyuna konuyla ilgili açıklama yapmayı planladığı konuşuluyor.

Ebru Gündeş boşanıyor mu? İşte Ebru Gündeş ile ilgili merak edilen tüm gerçekler  Ebru Gündeş boşanıyor mu? İşte Ebru Gündeş ile ilgili merak edilen tüm gerçekler

YENİ EV ARIYOR

Ebru Gündeş’in, Reza Zarrab’la evlendikten sonra taşındığı Kanlıca’daki yalıda artık kalmak istemediği, birkaç gündür yeni ev arayışında olduğu da gelen haberler arasında. Ayrıca şarkıcının, yakınlarına “Bu süreçte kızımın yara almasını istemiyorum. Her adımımı onu düşünerek atıyorum” dediği öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREBRU GÜNDEŞ