UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL’DEN MÜTHİŞ BİR YAZI: "SÜPER DOLUNAY!"

Yorumlarıyla Astrolojide devrim yapan ünlü astrolog Dr. Şenay Yangel, “Süper Dolunay”ı kaleme aldı.

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL’DEN MÜTHİŞ BİR YAZI: "SÜPER DOLUNAY!"

3 Aralık 2017 Bugün Türkiye saati 18:47 de İkizler burcunda SÜPER Dolunay gerçekleşecek.

İkizler Süper Dolunayı ile Ay normalden % 14 daha büyük ve % 30 daha parlak görünür. Yay burcunda ilerleyen Güneşin karşıt burcu olarak idealizmi merak uyandıran kozmik enerjileri uyandıracak etkileri barındırıyor.

İkizlerin yönetici gezegeni Merkür de bugün karşıt burcu Yay da geri hareketine başlıyor. 

3 hafta boyunca etkili olacak enerjiler ile karşı karşıyayız. 

İkizler Dolunayı galaksimizi aydınlatırken, zaman yolculuğu uygun bir seçenek olabilir her birimiz için kırgınlıklarımız hatalarımız ve maruz kaldığımız hayal kırıklıkları ve yanlışları değerlendirebilmemiz için.

Mistik gezegen Neptün geçmişin, günümüzün ve geleceğin büyüleyici parçalarını, hatıraların kesiştiği kozmik bir halı haline getiriyor bu süper dolunay ile birlikte. 

Bu etkili enerjiyi Önceliklerinizi yeniden düzenleyerek, finansmanınızı yeniden değerlendirip, ilişkilerinizi yeniden yapılandırarak değerlendirebilirsiniz, başarılarınızı gözden geçirin, arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurun, ve yok saydığınız rüyalarınızı hayata geçirmek için yeniden başlayın.

Bu listeyi ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kişiselleştirin ve İKİZLER SÜPER DOLUNAY’ının enerjisini yaşamlarınıza pozitif şekilde yansıtmak için çaba gösterin.

Emeklerimiz karşılıksız mı kaldı? Hep iyiler kaybedip kötüler mi kazandı? İşte dengelerin değiştiği dönüştüğü enerjilerin başladığı andayız.

İyi adamların kötü kadınlarla kötü kadınların iyi adamlarla yaşadıkları hayal kırıklıkları AŞK’ı öldürüp karanlık ruhlara mahkum ettiyse bu enerji ile AŞK en saf dönüşümüne erişebilir kırılan kalpler AŞK ile yeniden uyanabilir.

İkizler Dolunayı, yaşamlarımıza çeşitlilik katıyor ve aydınlatıcı ışığında fark edebildiğimiz kadar dönüşüm bizleri karşılıyor, herkesin kendi çıkarlarını savunmak için kendine göre bir felsefesi öfkesi vardır mutlaka İkizler Süper Dolunayı ile Geçmiş hikayelerin tekrarlanması ya da önemli ayrıntıların unutulması şimdiden itibaren seçimlerimiz ile gerçekleşebilir.

Eski sorulara yeni yanıtlar almak için ruhsal yanınıza dokunun. 

Karanlık sularda çamurlara bulanmak balçığın içine daha da batmak mı? Yoksa temiz berrak büyük denizlere açılmak mı isteğimiz? İşte buna cevap vererek seçimlerimizi gerçekleştirmeliyiz.

Berrak olana adım atmak yürümek ilk etapta korkutucu olabilir hayatta kolay olan ne var ki? Kaçış bile zahmet ve risk getirmiyor mu? Şimdi korkularınıza meydan okumaya ve manevi yönünüzü güçlü tutmaya çaba gösterin.

Parlayan her şey altın değil, Gerçek olanda cehennem değil şimdi iç sesimize özümüze rüyalarımıza yönelip kendi pozitif güç kaynaklarımızı hayat pınarı ile bağdaştırma zamanı.

Hayalleriniz kalbinizin kapısıdır. O zaman kalbimize yönelip kilidi açmalı evrenin eşsiz güzelliklerinin farkına varmalı şükretmeli yenilenmeliyiz.

Negatif pek çok şeyi pozitife dönüştürebilmek için ALFA olmayı seçebilir yarın çok geç demeden dönüşümün güçlü enerjisinin içinde yer alabiliriz.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Dr. Astrolog Şenay YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL