UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSMİN KIZINDAN ŞOK AÇIKLAMA! "ÇIRILÇIPLAK DA SOYUNURUM!.."

Cesur pozlarıyla sosyal medyayı sallayan, Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün kızları Zeynep Alkan, Posta gazetesi yazarı Canan Danyıldız’a samimi açıklamalarda bulundu.

ÜNLÜ İSMİN KIZINDAN ŞOK AÇIKLAMA! "ÇIRILÇIPLAK DA SOYUNURUM!.."

İşte o röportaj:

Hamdi Alkan’ın sosyal medyadaki fenomen kızı Zeynep Alkan!

Öyle tanınıyorum ama aslında üç aydır İtalya Roma’da oyunculuk üzerine üniversiteye gidiyorum.

Türkiye’de eğitim almayı istemediniz mi?

Bahçeşehir Üniversitesi’nde bir yıl kadar reklamcılık okudum ama baktım ki oyuncu olmak istiyorum. Sahnede olmak, tiyatro yapmak heyecan verici. Zaten müzik eğitimi aldım, şarkı da söylemek istiyorum.

Hep böyle olgun bir kız mıydınız?

Tiyatroya Türkiye’de pek değer vermiyorlar. Babam sayesinde dizilerde oynayıp para da kazanabilirdim ama işin zor kısmını tercih ettim. Hem Roma sadece tiyatro şehri değil, sanat ve tarih burada. Okul bitince burada da tiyatro yapabilirim veya bakarsın geri döner İstanbul’da devam ederim.

Bu seçiminizde babanızın mı annenizin mi katkısı büyük?

Babam, dizilerde olacaksam bu yaşta başlamamın doğru olacağını düşünüyordu. Annem eğitim almamı istiyordu. Dizi sektörü zor! Üstelik sadece ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ dizisinde tanınmıştım, bir de sosyal medya videolarımla milyonlara ulaşmıştım. Babam bu gücü de kullanarak bir yere gelmemi istedi, ama benim önceliğim eğitim oldu.

Siz de neredeyse fenomen oldunuz. Yüzbinlerce takipçiniz var. Kerimcan, Danla Bilic... Sizin idolünüz kim?

Hepsini biliyorum, hepsi de kendi kulvarlarında yetenekli. Ama hiçbiri idolüm değil.

Kendinizle rahat alay edebiliyor olmanız da insanların ilgisini çekti.

“Babamın memesi bile benden daha büyük” videosundan bahsediyorsunuz di mi? Benim göğüslerim çok küçük. Bu da nedense mesele oldu. Ben de çekip yayınladım. Kendimle dalga geçmeyi seviyorum.

Gerçekten küçük. Silikon yaptırmayı istiyor musunuz?

15-16 yaşındayken minik bir şey yaptırmayı aklımdan geçiriyordum. Sonra baktım ki doğal halin, hatta küçük göğüs daha güzel. Artık halimden memnunum. Yaratıldığın halin hep en güzeldir.

Sosyal medyada takipçileriniz daha çok kadın mı, erkek mi?

Kadınlar biraz daha fazla. Çocukların da ikonoyum. Giyim tarzımı beğeniyorlar. İnsanlara iyi gelen, kendi olmayı gösteren bir ikon olmayı istiyorum. Güzel makyaj yapıyorum, makyaj markalarından gelecek tekliflere de açığım, marka yüzü olma konusunda!

Evlenme teklifi geliyor mu?

Evet, Instagram’dan teklif alıyorum. Ama herkesin başına geliyor.

Evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?

Şimdi düşünmüyorum, küçüğüm ileride çocuk sahibi olmayı isteyebilirim. Ama mutlaka evlenerek bebek yaparım. Baktım evlenemedim, o zaman evlat edinirim.

Hayatınızda biri var mı?

Evet, yabancı bir sevgilim var. Annemler de biliyor. Yazdan beri birlikteyiz. Ben aşk kadınıyım, mutlaka aşık olmam lazım. Şimdi de öyleyim. Erkek arkadaşımla birbirimize iyi geliyoruz.

Vücudunuzda en çok nerenizi beğeniyorsunuz?

Renkli ve büyük gözlerimi. Bakışlarım ve gülüşümü de. Boyum 1.72, kilom 57.

Kendinizi seksi buluyor musunuz?

Moduma, hissiyatıma göre değişiyor. Kendimi güzel hissediyorsam çektiğim videolara, fotoğraflara da yansıyor. Ama bana sorarsan seksi filan değilim.

O mayolu fotoğraflar öyle masum durmuyor ama!

Ya, sorma. Yazın deli gibi spora gidiyorum. Bütün arkadaşlarım mayolu yaz fotoğraflarını koyunca ben de yapayım dedim. Bu kadar ilgi görüp takipçi sayımın artacağını yeminle düşünmedim! Sonra haberlere düştüm. 18-19 yaşında mayolu poz vermeyeceğim de 70’imde mi vereceğim?

Babanız, anneniz pozlarınıza karışıyor mu?

“Şunu yapacaksın, bunu yapmayacaksın” diyen bir baba değildir, bana güvenir. Sonuçta o fotoğrafları fark edilmek için değil, öylesine çekip koyduğumu biliyor. O yüzden pozlarıma laf etmez. Annem de karışmaz. Onlara seksi değil, sempatik geliyorum.

Hamdi Alkan’ın kızı olmak zor mu?

Hülya Avşar’ın kızı Zehra, Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin... Biz istemesek de bizi babalarımız annelerimizle karşılaştırıyorlar. İyi bir oyuncu olsam da yine babamla anılacağım. Ama ben kendi başıma bir şeyler yapmak istiyorum.

Zamanla boynuz kulağı geçebilir mi?

Hah, işte en çok düşündüğüm şey! Geçer gibi.

Oyunculukta kurallarınız var mı?

Oyunculukta karakterin neyse onu yapmak durumundasın. Karaktere kendimi yakın hissedersem hayat kadını da, eşcinsel de olurum. Soyunmak... Büyüdükçe o roller gelir, “Hayır” demem, senaryo gerektirirse soyunurum. Belki tam soyunmam, belki de çırılçıplak olurum; o günkü hissiyatıma bağlı. İşim neyi gerektirirse yaparım, sınırlarım yok, çok cesurum.

Babanız da, anneniz Canan Hoşgör de oyuncu. Siz de şöhret olmayı istediniz mi?

Kulislerde büyüdüm. Daha küçüktüm, babam Yarmagül, Reyting Hamdi gibi işleri yapıyordu. Nasıl etkilenmezsin? Her hafta sonu İş Sanat’ta oynamaya başladım. 5’inci sınıftan itibaren Devlet Konservatuvarı’nda altı yıl viola çaldım. Solfej dersleri aldım, şarkı söyledim. İkisinden de o geni aldım.

Babanız normalde o kadar çirkin tiplemeler yapıyordu ki, sizin güzelliğinizi görünce şok olduk!

Çirkin değil, karizmatik diyelim. Ama doğru, onun bu anlamdaki çirkinliği benim şöhretimi artırdı. “Babasına bak, kızına bak” diyorlar. Yalnız benim ağzım, gözüm, yüzümün şekli şemali babamın aynısıdır. Babam derdi ki, “Kızım, bana uzun saç yapalım, ruj sürüp kalem çekelim aynı sen!” Çok haklı! Mehmet Ali Erbil hep “Hamdi Alkan’dan bu kız nasıl çıktı” diye espri yapar.

Annenize mi daha yakınsınız babanıza mı?

Her ikisini de çok seviyorum. Babam her şeye izin verir; annem 18’ime girene kadar kontrolünü üzerimde tuttu. Arkadaşlarımda kalamazdım, gece kulübüne gidemezdim. Çok da doğru yapmış. Anneme daha yakınım.

Sizinkiler zorlu bir boşanma süreci geçirdi...

Onlar boşanırken çok zorlandım. Ama sorun çıkarmadım. Üzgün olacağıma, daha mutlu görünmeyi tercih ettim.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERZEYNEP ALKAN  HAMDİ ALKAN