UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE LADY DIANA’NIN GELİNLERİ HAKKINDA BİLİNMEYENLER!

İşte Lady Diana'nın gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle hakkında bilinmeyenler…

İŞTE LADY DIANA’NIN GELİNLERİ HAKKINDA BİLİNMEYENLER!

İngiltere Veliaht Prensi Charles’ın eşi Prenses Diana 1997’de henüz 36 yaşında öldüğünde geride iki erkek evlat bıraktı.

Babasından sonra tahta geçecek Prens William, 6 yıl önce Kate Middleton ile evlendi ve 2 çocuk sahibi oldu.

Küçük kardeşi Prens Harry ise bir ay önce Amerikalı oyuncu Meghan Markle ile nişanlandığını geçen Pazartesi duyurdular. Temmuz 2016'da tanışan çift Mayıs 2018'de evlenecek.

Şimdi tüm gözler iki gelinin üstünde. Herkesin sevgilisi Prenses Diana’nın yerini doldurabilecekler mi? İşte Kate ve Meghan hakkında bilmemiz gerekenler...

KATE MIDDLETON

Yaş: 35

Boy: 1.75

Kilo: 59

Doğum yeri: Berkshire, İngiltere

Eğitim: Sanat Tarihi mezunu

Kariyer: Eski satın almacı, yeni prenses.

AİLE

Kate’in babası Michael bir aristokrat, annesi Carole ise iş kadını. Pippa ve James adında iki kardeşi var.

KARiYER

2005’te üniversiteyi bitiren Kate kısa bir süre satın almacı olarak çalıştıktan sonra aile şirketinde işe başladı. Evlenince de işi prenseslik oldu.

AŞK HAYATI

Kate’in evlenmeden önceki aşk hayatı hakkında pek bir bilgi yok. Zaten çift kısa süreli bir flört sonrası evlendi.

TARZ

Kate’in en iddialı olduğu konu. Daima bir prensese yakışır şekilde giyiniyor. Zaman zaman Diana’nın tarzından ilham aldığını belli edecek modelleri seçerek kayınvalidesine selam gönderiyor.

SOSYAL MEDYA

Cambridge Düşesi Kate’in kendi Instagram ya da Twitter hesabı yok. Çocuklarının fotoğrafını kraliyet ailesinin resmi Instagram sayfasından paylaşıyor.

HAYIR İŞLERİ

Kate’in tek işi bu olduğu için bu konuda Meghan’dan çok daha önde. Kendi ailesine ait vakıf aracılığı ile sağlıktan sanata, spora kadar birçok konuda yardım çalışmaları yürütüyor.

MEGHAN MARKLE

Yaş: 35

Boy: 1.71

Kilo: 61

Doğum yeri: Los Angeles, Amerika

Eğitim: Tiyatro ve Uluslararası İlişkiler mezunu

Kariyer: Aktris. ‘Suits’ dizisinde oynuyor.

AiLE

California’da büyüyen Meghan’ın siyahi annesi sosyal hizmet görevlisi ve yoga eğitmeni. Babası ise Emmy ödüllü bir ışıkçı. Meghan 6 yaşındayken boşanmışlar. Dört kuşak önce büyükannesi İngiliz Sarayı’nda hizmetçiymiş.

KARiYER

Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Meghan fotomodel olarak çalıştı. Ayrıca kaligrafi (güzel yazı) işleri yaptı. Yedi yıldır ‘Suits’ dizisinde oyuncu.

AŞK HAYATI

Meghan 2011’de evlendiği yapımcı Trevor Engelson’dan 2013’te boşandı. Adı Kuzey İrlandalı golfçü Rory McIlroy ile aşk dedikodusuna karıştı.

TARZ

Kırmızı halıda en şık haliyle yer alırken gündelik hayatında bir jean pantolon ve beyaz tişört ile havalı olmayı başarıyor.

SOSYAL MEDYA

Meghan Instagram ve Twitter’ı aktif şekilde kullanıyor. Sık sık setten, arkadaşları ile çıktığı yemeklerden kareler paylaşıyor.

HAYIR İŞLERİ

Meghan, World Vision Canada derneğinin dünya elçisi. Ruanda’daki temiz su kampanyasına destek verdi ve Birleşmiş Milletler’in ‘Politikada Kadın’ kampanyasına katıldı. Posta

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERLady Diana  Kate Middleton  Meghan Markle