UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SNAPCHAT, ARKADAŞLAR İLE ÜNLÜLERİN PAYLAŞIMLARINI AYIRIYOR!..

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan Snapchat, kullanıcıların arkadaşları ve ünlü yayıncıların paylaşımlarını ayıran yeni bir tasarıma geçiyor.

SNAPCHAT, ARKADAŞLAR İLE ÜNLÜLERİN PAYLAŞIMLARINI AYIRIYOR!..

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan ve yine sosyal medya platformları içerisinde yenilikleriyle ön plana çıkmayı başaran bir mecra olan Snapchat daha önce hiç denenmemiş bir yeniliği ilk kez hayata geçirmeyi planlıyor. Snapchat, artık kullanıcıların arkadaşlarıyla ünlü hesapların paylaşımlarını ayrı tutan ve gösteren bir tasarıma geçmeyi planlıyor. Şu anda test aşamasında olan bu yenilik ile birlikte birçok tartışma konusu ortaya çıkmış oldu.

 Snapchat tarafından geliştirilen bu tasarımda kullanıcılar, arkadaşlarının Snap paylaşımlarını telefon ekranının sol tarafından görebiliyor olacak, ekranın sağ tarafında kalan kısımda ise dünyaca ünlü yıldızların, önerilen kişilerin ve yayıncıların Snap paylaşımları olacak. Bu sayede ekranda iki farklı yayın akışı oluşturulmuş olacak.

 Snapchat'in bu yeni özelliği birçok kesim tarafından sevilirken, bazı kullanıcılar da arkadaşlar arasında böyle bir ayrımın yapılmasının doğru olmayacağını ifade ettiler. Değişimin getireceği yorumları önümüzdeki günlerde yavaş yavaş görmeye başlayacağız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsnapchat