UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VEFALI KÖPEK, PARKTA ÖLEN SAHİBİNİN BAŞINDAN AYRILMADI!..

Beşiktaş Nispetiye Metro İstasyonu çıkışında bulunan parkta madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs ölü bulundu. Parkta cansız bedeni yatan şahsın yanından ayrılmayan köpeği ise görenleri duygulandırdı.

VEFALI KÖPEK, PARKTA ÖLEN SAHİBİNİN BAŞINDAN AYRILMADI!..

Beşiktaş, Nispetiye Metro İstasyonu çıkışında bulunan parkta meydan gelen olay iddialar göre şöyle gerçekleşti. Akşam saat 16.30 sıralarında parkta hareketsiz halde bir kişinin yattığını gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde hareketsiz bir şekilde yatan kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis ekipleri şerit çekerek hayatını kaybeden vatandaşın kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Çalışmalar neticesinde şahsın üzerinde kimlik çıkmadı.

Ölü bulunan şahsın 30 yaşlarında olduğu ifade edildi. Yapılan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından şahsın ölüm nedeni ve kimliğinin belirlenmesi için cenaze Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖLÜM