UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AİLE ARASINDA” FİLMİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Gülse Birsel’in hem senaryosunu yazıp hem de başrolünü üstlendiği “Aile Arasında”nın vizyon tarihi için geri sayım başladı.

“AİLE ARASINDA” FİLMİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Fatih Artman, Su Kutlu, Deniz Hamzaoğlu, Ayta Sözeri, Devin Özgür Çınar, Ünal Yeter ve Arif Erkin gibi güçlü oyuncu kadrosu ile sezonun iddialı filmleri arasında yer alan 'Aile Arasında' 1 Aralık’ta vizyona giriyor. Filmin galası ise 28 Kasım Salı (yarın) gerçekleşecek.

FİLMİN KONUSU:

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13