UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY AYTEMİZ ALANYASPOR MAÇI 2-0 SONA ERDİ!..

Süper Lig'de çıktığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet elde eden Galatasaray, bugün Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. Saat 19.30’da Türk Telekom Stadı’nda başlayacak mücadeleye, Sarı-Kırmızılılar yeniden çıkış fırsatı gözüyle bakıyor. Taraftarın da görüşü takımdan farklı değil.

GALATASARAY AYTEMİZ ALANYASPOR MAÇI 2-0 SONA ERDİ!..

Maç için çıkarılan 17 bin biletin tamamının satıldığı belirlendi. Tribün bloke cezası olan taraftarların ve maça gidemeyecek olan kombine sahiplerinin biletlerini devretmesini isteyen Galatasaray Yönetimi, bugün statta 40 bin kişi olmasını bekliyor. Taraftarın takıma küsmek yerine yeniden kenetlenmesi de Sarı-Kırmızılılar’ı bir hayli mutlu etmiş durumda.

 

 

Galatasaray'ın ilk 11'i:

 

Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Latovlevici, Tolga, Selçuk, Ndiaye, Belhanda, Garry Rodrigues, Gomis

 

Alanyaspor'un ilk 11'i:

 

Haydar, Gassama, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Fofana, Sackey, Efecan, Emre Akbaba, Maniatis, Mbilla

 

Galatasaray'da iki önemli eksik

 

Galatasaray'da Fernando ve Feghouli cezası nedeniyle Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek. Igor Tudor'un Fernando'nun yerine Selçuk İnan, Feghouli'nin yerine ise Gary Rodrigues'i oynatması bekleniyor.

 

Son 4 maçında 7 puan kaybeden ancak hala liderliğini devam ettiren Galatasaray bu sezon kendi sahasında oynadığı hiç bir maçı kaybetmedi. Sarı-Kırmızılı takım bu sezon çıktığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

 

Maicon ve Ndiaye ceza sınırında

 

Cim Bom’un bugün Aytemiz Alanyaspor ile Türk Telekom Stadı’nda oynayacağı maça Maicon ve Ndiaye ceza sınırında çıkacak. Bu oyuncular kart görmeleri halinde, gelecek hafta Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecekler. Maicon ve Ndiaye’nin sarı kart görmeleri durumunda, derbiye çıkmaları için tek formül var. O da ikinci sarıdan kırmızı kart görüp, 1 maçlık cezayı hafta içinde kupadaki

 

Sivas Belediye sınavında çekmek. Ancak teknik patron Tudor böylesi bir riske girmek istemiyor ve kart konusunda dikkatli olmaları konusunda iki yıldızına da uyarılarda bulunuyor.

 

Alanyaspor çıkışta

 

Saffet Susic yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor son iki haftada Akhisarspor ve Yeni Malatyaspor'u yenerek 6 puanı hanesine yazdırdı. Antalya ekibi 12 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 17 puan topladı ve 10. sırada bulunuyor.


Galatasaray'da Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi sakatlanan Tolga Ciğerci ilk 11'den çıkarıldı.

 

Galatasaray'a kötü haber... Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci, Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi ısınma sırasında sakatlandı.

 

Tolga Ciğerci'nin yerine Yasin Öztekin ilk 11'e alındı.

 

Galatasaray Kulübü, Twitter'dan "Sağ alt arka adalesinde çekme hisseden Tolga Ciğerci'nin yerine Yasin Öztekin ilk 11'de başlayacak" mesajını paylaştı.


Galatasaray :2  Alanyaspor :0  Yasin öztekin(Dk.33)


Gomis(Dk88)


Maçta ikinci yarı başladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmaç