UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERİN DE GİDEMEDİĞİ ÜLKELER VAR!..

Bu dünyada Beyonce, Lady Gaga ve Justin Bieber gibi yıldızların bile yasaklı oldukları için ziyaret edemedikleri ülkeler var!

ÜNLÜLERİN DE GİDEMEDİĞİ ÜLKELER VAR!..

İşte bazı ünlü isimlerin girişlerinin yasak olduğu ülkeler...


Beyoncé, Malezya

Dünyada Beyoncé'nin ayak basamayacağı bir yer olabilir mi? Ne yazık ki var! Sahne şovlarının fazla provokatif bulunması nedeniyle Beyoncé, Malezya'ya girişi yasaklanan isimler arasında.



Selena Gomez, Çin

2016'da Dalai Lama'yla çektirdiği samimi bir fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan Selena Gomez'in bu hareketi Çin'in hoşuna gitmedi ve Gomez'in Çin'e girişi yasaklandı.



Lily Allen, ABD

2007'de Lonra'da bir magazin muhabirine saldıran Lily Allen'ın, bu olay sonrasında Amerika Birleşik Devletleri tarafından çalışma iznine el kondu.



Chris Brown, Kanada, Avustralya ve Birleşik Krallık

Chris Brown'un yasaklı olduğu ülkelerin listesi diğer ünlülere göre daha kalabalık. Eski sevgilisi Rihanna'ya uyguladığı fiziksel şiddet sebebiyle Kanada, Avustralya ve Birleşik Krallık'a giriş yasaklanan Brown'un başka sabıka kayıtlarının da olduğu biliniyor.



Brad Pitt, Çin

Brad Pitt'in 'Seven Years in Tibet' filmini hatırlıyor musunuz? 1997'de vizyona giren film, o tarihten bu yana yakışıklı aktörün Çin'e giriş yapamamasının tek nedeni.



Lady Gaga, Endonezya

Lady Gaga da Endonezya'ya seyahat edemeyen nadir ünlülerden.



Justin Bieber, Çin

Acı haber Justin Bieber'a 2017'nin başlarında geldi. Bieber genç kuşaklara kötü örnek olduğü gerekçesiyle, Çin'i bir daha asla ziyaret edemeyecek. En azından yasak kalkana kadar.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHOLLYWOOD