UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MANKEN SAÇ EKTİRMEK İÇİN TÜRKİYE’YE GELDİ!..

Bir süredir özel yaşamında problemleri ile gündeme gelen ve eski sevgilisi 24 yaşındaki güzel oyuncu Stephanie Davis’e saldırdığı için tutuklanan ve 18 ay boyunca hapishanede kalan İrlanda doğumlu manken Jeremy McConnell özgürlüğüne kavuştuktan sonra yeni tarz ve çalışmalara başlamış durumda.

ÜNLÜ MANKEN SAÇ EKTİRMEK İÇİN TÜRKİYE’YE GELDİ!..

Cildindeki lekeleri sildirdikten sonra yeni dövmeleri ile tarz değişikliğine giden ünlü manken şimdi de Türkiye’ye saç ektirmek için geldi ve burada birçok kez sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşımlarda bulundu.

 

200 saatlik topluluk hizmeti cezası alan ünlü manken ayrıca Liverpool’da bazı hizmetlerde de bulunacak. Uygun bir bütçeye sahip olduğu ve profesyonel bir çalışma için buraya geldiğini açıklayan Jeremy McConnell, iki parmağına da dövme yaptırdı. Eski sevgilisine ve küçük çocuğuna sarhoş bir şekilde saldırıda bulunan Jeremy McConnell, rehabilitasyon desteği de görmeye başladı.

 

Saçın yanı sıra sakalı için de yeni ektirmeler yapan ünlü manken kısa bir süre daha Türkiye’de konaklayacak ve ardından da ülkesine geri dönerek sosyal hizmetler cezasını da yerine getirmeye başlayacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERJeremy McConnell