UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VESTEL’İN 2018’E ÖZEL YENİ ÜRÜNLERİ HANIMLARA ÇAĞ ATLATACAK!..

Yerli üretimin gururuyla sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da en büyük teknoloji şirketleri arasında yer alan Vestel, 2018’e yılında piyasaya süreceği yeni teknolojilerini görücüye çıkardı.

VESTEL’İN 2018’E ÖZEL YENİ ÜRÜNLERİ HANIMLARA ÇAĞ ATLATACAK!..

Vestel’in “Gururla Yerli” teması ar-ge, tasarım ve üretim alanındaki gücüne dayanıyor.

Tüm dünyanın en büyük ihtiyacı haline gelen teknolojinin yerli üretimi için çalışan Vestel, aynı zamanda Türkiye’nin yerli gururlarını da destekliyor.

Yerli teknoloji devi Vestel, Zorlu’da gerçekleştirdiği yeni ürün gösteriminde, dünyada ve Türkiye’de ilk teknolojileri tanıttı.

BU YENİ TEKNOLOJİ TANITIMINDA YOK YOK…

Parmak izi teknolojisinden vakum teknolojisine birçok yenilik davetlilere tanıtıldı.

Vestel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman, UçanKuş TV mikrofonlarına özel yaptığı açıklamada; Üç yeni teknolojiyi 2018’de kullanıcılarına sunacaklarını ifade etti.

Berkman yaptığı açıklamada; “Üç tane yeni teknolojiden bahsedeceğiz. Bunlardan biri ‘Vakum’ teknolojisine sahip buzdolabı, cep telefonlarında kullandığımız dokunma hareketiyle çalışan bir bulaşık makinesi ve asıl ürünümüz de ‘akıllı fırın’. Akıllı ısı kalkanına sahip fırın ile kullanıcılar fırını açtığında rahatsızlık veren ısıya maruz kalmayacak.” dedi.

Organizasyonun moderatörlüğünü yapan Sitare Kalyoncu’da tanıtılan yeni Vestel ürünlerinin inovasyonu çok iyi kullandığını belirtti.

ONLARIN ‘KARA CUMA’SI VARSA BİZİM ‘HAYIRLI CUMALAR’IMIZ VAR…

Gururla Yerli” teknolojisiyle vatandaşlardan da büyük beğeni kazanan Vestel, ABD’de yapılan “Black Friday” yani “Kara Cuma” etkinliğine de göndermede bulundu.

Bugün itibari ile Türkiye’de de birçok mağazanın katıldığı “Kara Cuma” etkinliğini, firma web sitesinde “Kara Cuma” yerine “Hayırlı Cumalar” sloganıyla kullanıp, yaratıcı bir indirim tanıtımına da imzasını atmış oldu.

Vestel’in yaptığı bu atağı sosyal medya kullanıcıları da çok beğendi ve paylaşımlarında yer verdi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvestel