UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VICTORIA BECKHAM’DAN, ŞÜKRAN GÜNÜNE ÖZEL PAYLAŞIM!..

Victoria Beckham, Şükran Günü İçin Hindi Benzeri Bir Kostüm Giydi Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Victoria Beckham, Şükran Gününe özel olarak hindiye benzeyen bir kıyafet giydi ve sosyal medyadan paylaştı.

VICTORIA BECKHAM’DAN, ŞÜKRAN GÜNÜNE ÖZEL PAYLAŞIM!..

David Beckham ile olan evliliği ile tüm dünyada tanınan gençlik yıllarında Spice Girls adındak bir müzik grubunda "Posh" lakabı ile çeşitli şarkılar yapan Victoria Beckham son yıllarda moda dünyasında oldukça başarılı bir konuma geldi. Dünyaca ünlü modacı Victoria Beckham bugün kendi tasarımı olan hindiye benzer bir kıyafeti üzerine giydi ve bunu sosyal medya üzerinden paylaştı. Ünlü yıldız, Şükran Günü için hazırladığı bu kıyafeti ile adeta bir hindiye benzediği herkes tarafıdan konuşuldu.

 

Sosyal medya hesabı üzerinden Şükran Günü için tasarladığı kıyafetini üzerinde giyerek takipçileri ile paylaştı. 43 yaşındaki ünlü isim paylaştığı fotoğrafın altına; "Mutlu Şükran Günleri, Öpüyorum" şeklinde bir yazı yazdı. Hindinin tüylerini anımsatan bir tüyle dolu olan kıyafet oldukça ilginç bulundu.

 

Tüm vücudu saran tüylerle dolu olan kıyafeti ile Victoria Beckham adeta bir hindiye benzedi. Sosyal medyadan hayranları ünlü isme hindiye benzediğini söylerken kıyafetin oldukça başarılı olduğundan da bahsetmeyi ihmal etmediler.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBECKHAM