UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL’DEN MÜTHİŞ BİR YAZI DAHA!..

Yorumlarıyla Astrolojide devrim yapan ünlü astrolog Dr. Şenay Yangel, Akşam Life’ta Ay burcu ve Ay’ın burçlarda geçişlerinin hayatımıza etkilerini kaleme aldı.

ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL’DEN MÜTHİŞ BİR YAZI DAHA!..

Ay burcu ve Ay’ın burçlarda geçişlerinin hayatımıza etkileri

Doğduğumuz an Güneşi¸ nasıl bir burcun içinde yer alıyorsa Ay da bir burca yerleşmiştir. Ay, doğum anında içinde olduğu burcun özelliklerini alır ve biz duygularımızı Ay burcunun belirlediği şekilde yaşama yansıtırız. Astrolojide Ay, annelik, dişilik duygular, bilinçaltı, romantizm, kadınlar, sıvılar, göğüsler ve rahimle ilgilidir. Yine bir erkeğin yaşamındaki kadınları Ay burcu belirler. Bu kadın; anne ya da kız arkadaş, abla veya eş¸ olabilir. Erkeklerin haritasında Ay burcu kadınlarla ilgili düşünceleri, kadınlarla olan duygusal bağlarını belirler.

KOÇ, ARSLAN VE YAY AMAN DİKKAT!

Ay, duygusal hayatımızın davranışlarımızın göstergesidir. Ruh bilinçaltımız ve duygusal konularda kendimizi savunma tarzımız Ay burcumuza göre etkilenir.

Ay, ateş¸ grubu burçları olan Koç, Aslan ve Yay’a yerleşmişse kişi duygusal olarak kırıldığında şiddetli tepkiler verecektir. Hem sevgisi hem de hiddeti şiddetlidir. Ay, hava grubu burçları olan İkizler, Terazi ve Kova burçlarına yerleşmişse kişi duygusal konularda çözüm odaklı ve kırıcı olmayan yaklaşımlar sergiler. Konuşarak, anlayışla her şeyin aşılacağı düşüncesini taşır.

KIRILGANLIK YAŞAYACAKLAR

Bununla birlikte toprak grubu burçları olan Boğa, Başak ve Oğlak’a yerleşmiş¸ Ay’da kişi duygusal konularda oldukça sabırlı ve dayanaklıdır. Tepkilerini kontrol altında tutar fakat patladığında da tepkisi oldukça sert olacaktır.

Öte yandan su grubunda bulunan Yengeç, Akrep ve Balık burçlarından birine yerleşmiş¸ Ay’da kişi, duygusal konularda duyguları en yoğun haliyle yaşayan tutkulu bir yapıdadır. Sahiplenme ve kaybetme duygusu da çok güçlüdür. Alıngan yapısıyla çok çabuk kırılır ve tepkisini hemen belli eder.

KOÇ (21 mart-21 Nisan)

Yeni bir işe başlamak yeni girişimler ve başlangıçlar yapmak için tam uygun zaman. Ağız ve diş sağlığı ile ilgili tedaviler için uygun günlerdir. Yapacağınız ameliyatlardan uzak durulmalıdır.

BOĞA (22 Nisan-21 Mayıs)

Ticari konularda başarılı yatırımlar finansal girişimlerin olumlu sonuçlanması sağlam temellere dayalı kalıcı işler yapmak uygundur. Yine Ay Boğa burcunda iken beraberliklerde ilişkiye resmiyet kazandırmak söz nişan nikâh olumlu etkiler getirir.

İKİZLER (22 Mayıs-22 Haziran)

İletişimle ilgili konular olumlu sonuçlar verir. Sinir sistemi, hareket organları, akciğerler, solunum organları, omuz ve köprücük kemiği ile ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmeli bu bölgelerle ilgili ameliyatlardan kaçınılmalıdır.

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)

Aileye ait konularla ilgilenebilir ev işleri, eve ait düzenlemeler çocuklarla ilgili konuları değerlendirmelerde bulunabilir. Dua, meditasyon gibi ruhsal çalışmalara yönelerek ruhumuzu ve bedenimizi dinlendirecek faaliyetler içinde olabiliriz.

ASLAN (23 Temmuz-23 Ağustos)

İş ve özel yaşamımızla ilgili konularda istek ve taleplerimizi ifade edebilir, sanatın herhangi bir alanına yönelik çalışmalarda bulunabilir. Doğa ve tabiatla bütünleşerek enerjimizi yükseltebiliriz. Kalp sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

BAŞAK (24 Ağustos-23 Eylül)

Detay dikkat ve ayrıntı gerektiren işlere yönelebilir yükselen konsanstrasyonumuzla çözümlemekte zorlandığımız pek çok işi kısa süre içinde çözümleyebiliriz. Hesapların kontrolü, mali işlerle ilgili çalışmalar için en uygun zaman.

TERAZİ (24 Eylül-23 Ekim)

İşbirlikleri başarılı ve uzun vadeli ortaklıklar gerçekleştirebilir. Arkadaşlarımıza vakit ayırarak keyifli zamanlar geçirebiliriz. Sorun ettiğimiz konuları dostlarımızla paylaşabilir, sıkıntılarımızı aşabiliriz.

AKREP (24 Ekim-22 Kasım)

Ruh ve bedenimizi ağırlıklarından arındırmak temizlenmek iç dünyamıza yönelebiliriz. Cinsel organlarla ilgili ameliyatlar uzak durulmalı ve hijyene dikkat edilmesi gereken günlerdir.

YAY (23 Kasım-22 Aralık)

Felsefi dini bilgiye ait konulara yönelebiliriz. Kitap okumak araştırma yapmak farklı kültürleri keşfetmek kısa ve uzun yolculuklar yapmak için uygun zamanlardır. Bugünlerde kas ağrıları artabilir.

OĞLAK (23 Aralık-20 Ocak)

Satın almalar toprak ve gayrimenkule yönelik konularla ilgilenmek faydalıdır. Ciddiyet gerektiren önemli meseleler hukuk, mali işler, satın almalar bugünlerde gerçekleştirildiğinde yatırımlar kazançlı ve başarılı olabilir.

KOVA (21 Ocak-19 Şubat)

Yaratıcı keşfeden yönümüz kuvvetlenir, önemli projelere başlangıç startı verebilir, teknik ve bilgi gerektiren konularla ilgilenebiliriz. Yaptığımız işle ilgili başarıya ulaşacak ilk hamleyi gerçekleştirebiliriz.

BALIK (20 Şubat-20 Mart)

Hayal gücümüz yükselir, özellikle sanatçıların ilham perilerinin kendilerine eşlik edeceği, düşüncelerini sanatlarına başarıyla aktarabilecekleri zamanlardır. Bugünlerde sezgilerimizin bize verdiği mesajları dikkate almalıyız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel