UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOSTLUKLARIYLA İMRENDİRİRKEN, BİR ANDA DÜŞMAN OLAN ÜNLÜ İSİMLER!

Skandal haberlerle çalkalanan ünlüler dünyasında, son dönemde sürekli bir gerilim bir tartışma ortamı söz konusu. Bu gergin ortamda dostluklarıyla bizleri şaşırtan isimler gibi, can ciğer olarak görüp tanıdığımız ve sonrasında düşman olup birbirlerine karşı yaptıklarıyla şaşkına çeviren isimlerde var. Açıkçası bu gösterişli dünyada kimin, kiminle dost olup olmadığını ayırt etmek pek mümkün olmuyor.

DOSTLUKLARIYLA İMRENDİRİRKEN, BİR ANDA DÜŞMAN OLAN ÜNLÜ İSİMLER!

Geçmişe şöyle bir göz attığımızda, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ve sonrasında yaşanan bir takım olaylar sonrası birbirlerine düşman olan birçok ünlü isim görebiliyoruz.

DEMET AKALIN-HANDE YENER

Demet Akalın ve Hande Yener’in Doğu ve Batı kadar zıt olsalar da, biri olmadan diğerinin de olmayacağı şüphesiz.

Bir dargın bir barışık halleriyle magazin gündemini fazlasıyla meşgul eden bu ikiliyi genel olarak birbirlerine saldırırken görüyor olsak da geçmişte aynı reklam filminde oynamışlıkları var.

YILDIZ TİLBE-İBRAHİM TATLISES

Yıllar önce abi kardeş ilişkileriyle herkesi imrendiren İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe ekranlarının en bilinen kavgasını yaşayarak gündeme bomba gibi düşmüşlerdi. Yaşanan tatsız olay sonrasında bir daha görüşmeyen ikili İbrahim Tatlıses'in vurulması ve Tilbe’nin onu hastanede ziyaret etmesine kadar sürdü.

BÜLENT ERSOY-LERZAN MUTLU

Oya Aydoğan'a ağır ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle Lerzan Mutlu'yu sert bir dille uyaran Bülent Ersoy’un hala Lerzan Mutlu ile görüşmediği biliniyor.

BURCU ESMERSOY-ARDA TURAN

Burcu Esmersoy’la çok sıkı dost olan Arda Turan yeni bir aşka yelken açınca ikilinin arası açıldı. Aslıhan Doğan’la ilişki yaşamaya başlayan Turan, sevgilisi istemediği için sıkı dostu Esmersoy’la görüşmeyi kesti.

NURGÜL YEŞİLÇAY-ERKAN PETEKKAYA

Birlikte rol aldıkları dizide öpüşme sahnesi krizi yaşayan ve sonra çekimlerde bu konu üzerinden sıkça kavga eden ikilinin dostluğu açtıkları davaya kadar sürdü.

HADİSE-HANDE YENER

Bir dönem Sinan Akçıl ile yaşadıkları aşk ile oldukça kapışmalı ve tartışmalı bir dönem geçiren Hadise ve Hande Yener ikilisi geçtiğimiz yıllarda aynı yerde açtıkları beach ile soğuk savaşa devam ediyorlar.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13