UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAÇ TASARIMCISI BÜLENT YILMAZ’DAN KISA SAÇLI KADINLARA MUCİZE!..

Atrium Paris Kuaför salonunda saç tasarım uzmanı olan Bülent Yılmaz kadınların vazgeçilmezi olan görünmez kaynağı tüm detayları ile UçanKuş Tv’ye anlattı. Ünlülerin kuaförü Yılmaz, görünmez kaynağın saçta hiçbir şekilde belli olmadığını söylerken, saç bakımıyla ilgili de birçok ayrıntıyı paylaştı.

SAÇ TASARIMCISI BÜLENT YILMAZ’DAN KISA SAÇLI KADINLARA MUCİZE!..

Ataköy Atrium Alışveriş Merkezi’nde temelleri atılan Atrium Paris Kuaför ünlülerin en sık tercih ettiği kuaför salonu olarak biliniyor.

Saç tasarım uzmanı Bülent Yılmaz, kısa saçlı kadınların saç uzatma yöntemi olan kaynak hakkında bilinmeyenleri UçanKuş Tv kameralarına anlattı.

Özellikle son dönemde en fazla tercih edilen görünmez kaynak hakkında Yılmaz: “Genç kızlardan kesilen saçlar daha sağlıklı olduğu için genellikle 16-22 yaş arasındaki kızların saçlarını kullanıyoruz. Çünkü o dönemlerde kan dolaşımı fazla oluyor ve saç kandan beslendiği için en güzel saçlar o dönemde olur. 2 cm ve üstü her saça kaynak uyguluyoruz. Saçı taktığımız zaman kendi saçının ağırlığını taşıması gerekiyor. Biz çoğunlukla Türk kızlarının saçlarını kullanıyoruz. Çünkü dokularımıza daha uygun oluyor.” dedi.

Kaynağın saça zarar verip vermediği ise kadınlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Saç tasarım uzmanı Bülent Yılmaz, kaynağın zarar verip vermemesi hakkında ise “Kaynak saça zarar vermez. Saçı sağlıklı uzatır.” dedi.

Atrium Paris Kuaför’de görüntülediğimiz Astrolojinin Messi’si Astrolog Dr. Şenay Yangel bakın aldığı hizmet hakkında neler söyledi!

İŞTE SAÇ TASARIM UZMANI BÜLENT YILMAZ'IN "GÖRÜNMEZ KAYNAK" HAKKINDA AÇIKLAMALARI VE ŞENAY YANGEL'İN YORUMLARI:


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13