UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NUR YERLİTAŞ'TAN TEPKİ GÖREN GECE İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR!..

Modacı Nur Yerlitaş, arkadaşının doğum günü partisinde, Instagram üzerinden canlı yaptığı konuşması sırasında kullandığı ifadeler nedeniyle oluşan tepkiler üzerine basın açıklaması yaptı!..

NUR YERLİTAŞ'TAN TEPKİ GÖREN GECE İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR!..

"Ben Nur Yerlitaş..

 

Benim hayata bakışımı, duruşumu beni uzaktan yakından tanıyan herkes bilir. Ucuz bir yanıltma taktiğiyle beni tüm sevenlerimin gözünde karalamaya çalışan kötü ruhlar asla sevinmesinler çünkü ben o kalıplara sığdırılamayacak kadar büyük yüreği olan bir kadınım.

 

Çirkin ve kirli iştahlarıyla sosyal medyaya servis ettikleri kısacık görüntülerin aslı şudur: sevenlerimin benden sık sık talep ettiği canlı yayını gerçekleştirdiğim bir sırada yanımdaki dostlarım bana bazı kişilerin “şehitler var” yalanının arkasına saklanarak hakaret ettiklerini söylediklerinde ben de “napayım Allah Allah istediklerini söylesinler” dedim. Benim bu bir cümlemi alarak yaktıkları bir ateşe beni atmaya çalışan bu kirli kalpli insanların rahatsızlığım sebebiyle düzenli ilaç alıyor olmakla içki içemediğimi unutup Elimdeki soda bardağına “içki” demesi de aynı yozlaşmış zihniyetin ürünüdür.

 

Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez.

 

Allah ıslah etsin onları diyorum ve takdiri siz değerli kamuoyuna bırakıyorum.

 

Saygılarımla.."


UçanKuş Medya olarak her nasıl bir açıklaması olursa olsun asla şehitlerimizin adının bu şekilde anılmasının doğru olmadığına inanıyor ve kınadığımızı belirtmek istiyoruz.

Biz bugün yataklarımızda rahat uyuyorsak hepimizin şehitlerimize ödenemeyecek borçları vardır. Onlar sayesinde bu ülke ayakta herkes bu durumun bilincinde olmalıdır diye düşünüyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnur yerlitaş