UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU BAKIN HANGİ SEVİLEN DİZİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR?

Anne olduktan sonra iki sene ekrana ara veren Nur Fettahoğlu, Fi dizisinin devamı Çi ile oyunculuğa döndü. Fettahoğlu “Karavanı bile özlemişim. İşimi ve çalışmayı çok seviyorum. Zorlukları ve kolaylıkları, her anıyla geri dönmek çok iyi geldi” diyor.

GÜZEL OYUNCU BAKIN HANGİ SEVİLEN DİZİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR?

Oyuncu Nur Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Filinta gibi fenomen projelerden sonra dijital platform Puhu TV’de yayınlanan Fi dizisinin devamı Çi'de... Can Manay’ın eski sevgilisi Billur rolüyle projeye konuk oyuncu olarak dahil olan Fettahoğlu, “Set ortamını çok özlemişim” diyor. Fettahoğlu merak edilenleri Senem Aydın'a anlattı:

Uzun süredir ortalarda yoktunuz. Çi dizisi hayranlarınız için sürpriz oldu...

Benim için de aynı derecede sürpriz oldu aslında. Karakteri anlatıp, “Böyle bir rol girecek, ‘Çi’de oynamak ister misin?” dediler, karakter o kadar heyecan vericiydi ki, hemen kabul ettim.

-Nasıl bir karakterle seyirci karşısına çıkacaksınız?

Billur, ekranda sıklıkla görmediğiniz, değişik bir karakter. Can Manay’ın eski sevgilisi, hayatını kötü yönde etkilediği kadınlardan biri. İşinde çok başarılı bir fotoğrafçı. Güzel, düzgün ve cool bir kadın. Evliliğinde sorunlar olduğu için danışman olarak Can’a gidiyor ve hayatına giriyor.

Fi'yi izlediniz mi?

İzledim, hatta son zamanlarda gördüğüm en iyi projelerden biri.

Çekimler nasıl geçti?

Mert Baykal eski yönetmenimiz, Muhteşem Yüzyıl'ın son döneminde beraber çalışmıştık. Dolayısıyla birbirimize çok aşinaydık. Projeye sonradan dahil olduğum için bu aşinalık ciddi bir avantaja da döndü diyebiliriz. İyi bir iş çıkarttığımızı umuyoruz. Filinta'dan sonra iki senedir ekranda yoktum, yeni bir dönüş ve kuvvetli bir proje. Heyecanlıyım...

Set ortamını özlemiş misiniz?

Hem de nasıl! Karavanı bile özlemişim. İşimi ve çalışmayı çok seviyorum. Zorlukları ve kolaylıkları, her anıyla geri dönmek çok iyi geldi.

Gündeminizde başka projeler var mı? TV ekranına dönmek için nasıl bir proje bekliyorsunuz?

 

Ruhumu besleyen bir proje. Bir kızım var, onunla geçirdiğim zaman çok kıymetli. Ne kadar işimi seviyor olsam da Elisa’nın sağlıklı bir ortamda büyümesi benim için çok daha önemli. Kızımla geçirmediğim zamanda da beni besleyen projelere yönelerek huzurlu hissedeceğim.

Kriterleriniz değişti mi?

Aslında önceden beri seçici davranıyorum. Ama şimdi, seçicilikle birlikte ileride kızımla beraber gururla izleyeceğimizi hayal etmek de işin içine giriyor.

Oyunculuktan uzak kaldığınız dönemde neler yaptınız?

Çocuğumu büyüttüm. Her şeyiyle kendim ilgilendim, her anını beraber yaşamaya çalıştım. Bütün yazı, kızımla birlikte Fethiye’de doğayla baş başa geçirdik. Ben doğayı çok seviyorum, onun da doğayla iç içe büyümesini istiyorum.

Çok fitsiniz. Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

Kızım çok hareketli, onun peşinde koşarken yemek yemeyi unutuyorum. Doğum kilolarını vermek için gerçekten özel bir çabam olmadı, spora da yeni başladım aslında. Zayıflamak isteyen herkese Elisa’yı gönderebilirim (gülüyor).

Rol aldığınız projeler yurt dışında da izleniyor. Arap hayranlarınız çok fazla... Nasıl yorumlar alıyorsunuz?

Çok güzel... İlk şaşkınlığımı Londra’da yaşamıştım. Bana sokakta “Nur” diye seslendikleri an! Aşk-ı Memnu'yla tanındım, “Muhteşem Yüzyıl”la kariyerim başka bir boyuta taşındı, daha geniş bir kitle tanıdı. Bu da projelerin ilgi çektiğinin, doğru projeler olduğunun kanıtı gibi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNur Fettahoğlu  Çİ