UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL, GÜÇLÜ YENİ AY ENERJİSİNİ KALEME ALDI!

Yorumlarıyla Astroloji'de devrim yapan Şenay Yangel, Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ı inceledi.

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL, GÜÇLÜ YENİ AY ENERJİSİNİ KALEME ALDI!

İşte Şenay Yangel’in yazısı:

18 Kasım 14:42 De Akrep Burcunda Yeni Ay

18 Kasım 14: 42 de AKREP BURCUNDA YENİ ay gerçekleşecek YENİ AY’ın bizlere mesajı ise;

Ana rahmine düştüğümüz 120 günde başlar yaşam yolumuzun GİDİŞATI BİZDEN öncekiler yaptıkları ve yapmaktan kaçındıklarının SONUCUNDA…

SAİD ya da ŞAKİ olduğumuz yazılır kader haneminize. ”SAİD ALLAH RIZASINI ALMIŞ İYİ İNSAN MUTLULUKLARLA MUTLU OLAN” ŞAKİ ”ASİ HAYDUT KÖTÜLÜKLE BESLENEN HER TÜRLÜ GÜHAHI İŞLEYEN KİŞİ” Yani SAİD Kelimesinin tamamen ZIDDI’dır.

RUH 120 günde CAN Bulduğunda yazılmıştır YAZGI. Kim olduğumuz Ne olduğumuz Ne ile Nasıl BESLENDİĞİMİZ…

Seçimler Sınavlar Hep Fırsattır BİLENE… FARK EDEBİLENE…

Yolunu şaşırıp karanlığa YÜRÜYENLERE…

IŞIK Tam da merkezimizdedir aslında GÖREBİLENE…

Başını RABBİNDEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEYE EĞMEYENLERE…

İşte tam burada SEÇİMLERİMİZ HÜR İRADEMİZ Devreye girer…

YÖN Verebilmek için Hayat denen tiyatroda İçinde bulunduğumuz ROLLERE…

Her sınav SAİD’liğimizi de ŞAKİ’liğimizi de şekillendirmek için FIRSATTIR kabullenip ruhunu şekillendirmek için GAYRET edebilene.

Oturup öylece beklemek kabullenmek değil SEÇEBİLMEK’tir MARİFET…

Yaşadıklarımızı Yaşattıklarımızı ANLAYARAK ilerleyebilmeye.

SAİD’lerin SINAVI ŞAKİ’ler ile olur bu Dünya RÜYA ALEMİNDE…

SAİD SABIRLIDIR FEDAKARDIR VERENDİR ALMAYI BEKLEMEDEN YÜREĞİ İLE YÜRÜYEN İNANDIĞI GİBİ YASAYANDIR. VERDİKÇE PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALDIĞINA İNANAN HER DÜŞENE EL UZATAN KALDIRANDIR Ve BUNUNLA MUTLU OLAN ŞÜKRÜ BİLENDİR!

ŞAKİ TÜKETEN KAHREDEN SAİDİ YANA YANA KÜLE DÖNDÜREN BU HALDEN KEYİF ALAN Aklınca YENDİM ZANNEDENDİR…

Fakat UNUTMAMAK LAZIM dırki SAİD in sabrını sınamak NAR’ın ATEŞİ ile YANANLARIN Ateşine DOKUNMAKTIR!

Alt edeceğini düşünüp Bununla KANDIRIRKEN kendini ALT OLMAKTIR!

Ne diyordu Şemsi TEBRİZİ Gel bakalım ateşle nasıl oynanır göstereyim.. Gör bakalım ateş mi seni yakar, Sen mi ateşi ?

Ateşin fitilini tutuşturduğun an işte tam o an BİL’ki sende YANDIN demektir.

Ne diyor du HZ.MEVLANA Mum olmak kolay değildir. lşık saçmak için önce yanmak gerek.

KENDİ ŞAKİ’liğinin ateşinde yanmak daha iyidir, SABIRLI BİR SAİD’in Ateşinin Alevinde Yanmaktan…

Mars’ın cesaret ve mücadelesi Plüton’un isyankarlığını içinde barındıran Akrep burcunda’ki Yeni Ay enerjisi ülkemizde kaos karmaşa mücadele gerektiren koşullar bulaşıcı hastalıkların hızla artması psikolojik bozukluklar yaşama karşı amaçsızlık sürekli isyankar tutumlar sergilemek çocuk tacizleri dini ideolojilerin oluşturduğu baskı ve fikir ayrılıklarınıda beraberinde getirebilir. Dünya genelinde İşadamları ve Liderleri ilgilendiren konularda gerginlikler iftiralar ve kendi yakınlarından kaynaklanacak zarar görebilecekleri olaylar yönetici oldukları parti hükümet gibi muhalif ataklar gizliliğin deşifresi görev değişiklikerine sebebiyet verebilir. Siyaset ve iş dünyasında sansasyonel olaylar birbiri ile bağlantılı suçların ortaya çıkması Akrep Yeni Ay’ının yansımaları arasında.

Ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde diğer ülkeler ve onların temsilcileri ile ilgili ciddi gerginlikler karşılıklı yaptırımlar söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra Öncü ruhlar ön planda olacak yeni buluşlar, yeni keşifler, Gök biliminden sağlığa teknolojiden hukuka pek çok alanda dönüşüm ve yenilenmeler ile düzenlemeler söz konusu olacak. 19 Kasım – 25 Kasım başarısız müzakereler; Mali destek arayışları ve bazı ülkelerin iflas tehlikesi ile karşı karşıya kalabilecekleri enerjiler söz konusu. Yıl sonuna gelindiğinde yine merkezi kontrol ve artan mali güvenlik konuları gündemde yer alabilir.

Her birimiz ruhlarımızda Meleğimizi ve Şeytanımızı barındırırız. Meleğimiz doğduğumuz anda Güneş’in içinde bulunduğu burcumuzdur. Şeytanımız ise Güneş burcumuzun tam karşısında bulunan ‘’Örneğin Güneş burcunuz BOĞA İse = Karşıt burcumuz Akrep’’te Şeytanımız olur.

Şimdi bizlere düşen, Akrep burcunda gerçekleşecek güçlü Yeni Ay enerjisini nasıl değerlendireceğimizi seçmek kendi cennet ve cehennemimizi bu dünya da yapılandırmak olmalı. Bu doğrultuda insani değerler üzerinde buluşmalı olayları yaşadıklarımızı ve yaşattıklarımızı tek taraflı değerlendirmeden empati yaparak sorunlu her türlü ilişkimizi davranışımızı ardımızda bırakarak kendimizi geliştirebilir özümüzde ki iyiliği inancı ortaya koyarak yaşamımızda dünyamızda köklü değişimlerin başlangıcı için ilk adımı atabiliriz. Kendi cennetimizi yansıttığımızda yaşama iyilik halkası dönüşüm ve barışın da gelmesini sağlayacaktır tüm insanlık adına.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL  astrodeha