UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İBRAHİM BÜYÜKAK: "ESER'İN VİLLASINA GİTMEYE KORKUYORUM!.."

İbrahim Büyükak, yakın arkadaşı Eser Yenenler ile ilgili “Eser’in villasına arada gidiyorum. Tabii, biraz korkuyorum da” dedi.

İBRAHİM BÜYÜKAK: "ESER'İN VİLLASINA GİTMEYE KORKUYORUM!.."

Yol Arkadaşım filmiyle gişede 1 milyon izleyici rakamını geçen İbrahim Büyükak, filmin ikincisini yapmak istediğini söyledi. “Şöyle arabam olsun, şöyle evim olsun” gibi istekleri ve takıntıları olmadığını anlatan oyuncu, filmden kazandığı rakamı açıklamaktan kaçınıp “Bana bir şey geldiği yok. Bu işin yapımcısı ve bir sürü insan var. Kazandığımızı harcayacağız” dedi.

Büyükak, bu sezon 3 Adam programının başarısız olduğu için ekrandan kalktığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını da sözlerine ekledi.

Büyükak “Eser’in villasına gidiyor musunuz?” sorusu üzerine espriyi patlatıp “Eserin villa kiralık arada gidiyorum, biraz korkuyor insan tabii. Eser’e gidiyorum deyince bazıları gülüyor. Eser’in villası yok ama keşke herkesin, hepimizin villası olsa. Niye bu kadar yükleniyorlar anlamadım” sözlerini kullandı.

Büyükak, ‘Yol Arkadaşım’ filminin, gişede Şener Şen’in son filmi ‘Yol Ayrımı’nı geçtiğinin hatırlatılması üzerine ise “Bunlar rakamlardır, Şener Şen’i geçmek bizim haddimize değil, o en büyük usta” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13