UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KİM KARDASHİAN, SUŞİ RESTORANINDAN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENDİ!..

Televizyon dünyasının en ünlü kadınlarından bir tanesi olan Kim Kardashian, Malibu kentinde bir suşi restoranından çıkarken kameralara yakalandı.

KİM KARDASHİAN, SUŞİ RESTORANINDAN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENDİ!..

Şarkıcı veya sinema oyuncusu olmamasına rağmen eğlence ve televizyon sektörlerinde en çok tanınan isimlerin başında gelen, Kardashian ailesinin en önemli üyesi Kim Kardashian geçtiğimiz gece bir restorandan çıkarken görüntülendi. Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Malibu kentinin en ünlü suşi restoranlarından birisinde geçtiğimiz gece yemek yiyen dünyaca ünlü kadın yıldız isim Kim Kardashian restoranın çıkışında kameralara yakalandı.

 

Televizyon dünyasının en ünlü ve sıra dışı kişiliği olan Kim Kardashian restoranın çıkışında kameramanların çektiği fotoğraflarla güne damgasını vurdu. Sadece uzun bir ceket ve tayt ile dışarı çıkan Kim Kardashian frikik vermekten çekinmedi. Giydiği ceket ile derin bir göğüs dekoltesine sahip olan ünlü isim günün en çok konuşulanlarından olmayı başardı.

 

Kim Kardashian'ın restoran çıkışı çekilen fotoğrafları sosyal medyada da büyük olay oldu. Kardashian'ın giydiği ceket ve tayt oldukça cesur bulunurken bazı kullanıcılar çok kötü bir görüntünün oluştuğunu ifade ettiler.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKim Kardashian