UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ONUR AKAY BÜLENT ERSOY'A EVLENME TEKLİF ETTİ!..

Sosyal Medyada 'Felaket Tellalı' olarak bilinen Onur Akay Canlı Masa'da Bülent Ersoy'a evlenme teklif ettiğini söyledi. Akay, "Bülent Ersoy'la çocukluğumdan beri evlenmek istedim. Hatta şimdide evlenme teklifi ediyorum" dedi.

ONUR AKAY BÜLENT ERSOY'A EVLENME TEKLİF ETTİ!..

Hazan Kutsal ve Elife Yılmaz'ın sunduğu 'Canlı Masa' programı ünlü isimlerle gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Canlı Masa'ya konuk olan Türk Sanat Müziği yorumcusu Onur Akay, çok önemli açıklamalar yaptı.

"ÇOK PİŞMANIM"

Geçtiğimiz aylarda Bülent Ersoy'un geçmiş yıllardan bir fotoğrafını paylaşmasıyla Diva'nın 50 bin TL'lik dava açtığı Onur Akay, canlı yayında çok önemli bir itirafta bulundu. Onur Akay, " Çok Pişmanım keşke paylaşmasaydım ama ilk kez ben paylaşmadım. Benden önce bir belgeselde yayınlandı o fotoğraf görüntüler" dedi.

BÜLENT ERSOY'A EVLENME TEKLİF ETTİ

Onur Akay Bülent Ersoy'u çok sevdiğini ve kendisiyle evlenmek istediğini açıkladı. Akay, "Kabul etse Bülent Ersoy'la evlenmek isterdim" şeklinde konuştu.

Ünlü sanatçı Onur Akay komedyen İsmail Baki Tuncer'in de hastaneye kaldırıldığını safra kesesinden ameliyat geçirdiğini açıkladı. Ünlü komedyenin Ümraniye araştırma hastanesinde tedavi gördüğünü ve durumunun iyi olduğunu bildirdi.


O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERonur akay  bülent ersoy  canlı masa