UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY’IN ESKİ FUTBOLCUSU, FUTBOLU BIRAKTIĞINI AÇIKLADI!..

Kariyerini ABD'de Phoenix Rising'de sürdüren Dider Drogba, 2018'de kramponlarını çıkarıp yeşil sahalara futbolcu olarak veda edeceğini açıkladı.

GALATASARAY’IN ESKİ FUTBOLCUSU, FUTBOLU BIRAKTIĞINI AÇIKLADI!..

Amerika'nın Phoenix Rising takımında forma giyen Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba, gelecek sezonun sonunda futbolculuk kariyerini noktalayacağını açıkladı.

Fransız basınına yaptığı açıklamayla emeklilik kararını duyuran Didier Drogba, "Gelecek sezon benim için son olacak. Herkesin durması gereken bir zaman vardır. Futbol oynamak harika ama artık 39 yaşındayım ve bu performansımı etkiliyor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da 1,5 sene görev alan golcü futbolcu, kariyerinde Guingamp, Olympique Marsilya, Chelsea, Şanghay Shenhua ve Montreal Impact formaları giymişti. Drogba, nisan ayında ABD İkinci Futbol Ligi (USL) takımlarından Phoenix Rising'e ortak olmuştu.

Ortak olduğu Phoenix Rising'de futbolcu olarak da görev yapan Drogba, geçen sezon 14 maçta 9 gol atmıştı. Phoenix Rising, martta başlayıp bu ay sona eren ligde play-off'lara kalmasına rağmen ilk turda Swope Park Rangers'a elenmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDROGBA