UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VODAFONE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ: “GELECEKTE DİJİTAL YAŞAM…”

Pazarlama ve iletişim endüstrisindeki dünyanın en yaratıcı isimlerini buluşturan Brand Week Istanbul 2017, Zorlu PSM’deki macerasına Legends of Creativity ile devam ediyor. Vodafone Türkiye Bireysel İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcı Engin Aksoy yaptığı konuşmada “Geleceğin nasıl şekilleneceğini” anlattı.

VODAFONE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ: “GELECEKTE DİJİTAL YAŞAM…”

Türkiye pazarlama ve iletişim endüstrisini dünyanın en yaratıcı isimleri, fikirleri ve işleriyle buluşturmayı hedefleyen dev organizasyon Brand Week Istanbul başladı.

Telekomünikasyon sektörüne yön veren firmalardan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, etkinlik kapsamında bir konuşma gerçekleştirdi.

Başarılı isim Aksoy yaptığı konuşmada, “Bireylerin ve kurumların gelecekte de dijital bağlantılı yaşama daha kolay erişebilecek ürün ve hizmetleri onlara sunmak istiyoruz” dedi.

Ayrıca bu yıl 5.si verilen “Women to watch” ödüllerinde pazarlama alanındaki başarısı ile fark yaratan 8 kadından biri seçilen Vodafone Head Of Brand & Marketing Strategy Ebru Özgüç, Brand Week’in önemini anlatırken, bu organizasyonun ilham verici yönünün altını çizdi.

İŞTE ENGİN AKSOY VE EBRU ÖZGÜÇ’ÜN AÇIKLAMALARI!


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13