UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ DJ’İN CENAZESİNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR!

Merdivenlerden düşerek başını zemine çarpan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden DJ Hasan Köseoğlu'nun cenazesi, Bodrum ilçesinde toprağa verildi. Babası akademisyen Baskın Oran ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

ÜNLÜ DJ’İN CENAZESİNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR!

DJ’lik de yapan müzisyen ve yapımcı Hasan Köseoğlu, geçen 23 Ekim’de, sabaha karşı geldiği Kumbahçe Mahallesi Zeki Müren Caddesi’ndeki evlerinin önündeki merdivenleri çıkarken, düşüp, başını yere çarptı. Saat 09.00 sıralarında, annesi Feyhan Görgün Oran tarafından merdivenlerde hareketsiz yatarken bulunan Köseoğlu, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Köseoğlu, Beyin Cerrahı Opr. Dr. Ender Tabur tarafından ameliyat edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Köseoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen dünyaşamını yitirdi.

Köseoğlu, bugün Adliye Camii’nde öğlende kılınan namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Köseoğlu’nun cenaze törenine üvey babası Baskın Oran, annesi Feyhan Görgün Oran, kardeşi Neyran Köseoğlu, oyuncu Birce Akalay ve eğlence sektörü işletmecileri ile arkadaşları katıldı. Köseoğlu’nun kız arkadaşlarından bir grubun sırtında ’Hasan K.’ yazılı Fenerbahçe formaları ile cenaze törenine katıldıkları görüldü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHasan Köseoğlu  BİRCE AKALAY