UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANKET! KADIN HAKLARINDA “EVDEKİ KADIN” MI, “METRES” Mİ MAĞDUR?..

UçanKuş, son günlerin en çok konuşulan, tartışılan konusunun peşini bırakmıyor ve çok konuşulacak bir ankete imza atıyor. Oy kullanmadan önce bizim yorumumuzu okumanızı tavsiye ederiz.

ANKET! KADIN HAKLARINDA “EVDEKİ KADIN” MI, “METRES” Mİ MAĞDUR?..

Evlilikler, ayrılıklar, boşanmalar ve aldatmalarla ilgili özgür ve bağımsız UçanKuş Medya’nın ayrıca bir “duruşu” olduğunu herkes biliyor.

İşine gelmeyenler; konuyu “kadın hakları” başlığı altında, saptırırken; açık söyleyelim, bu konuda esas “kadın”dan  yana “duruş” sergileyen biziz!..

Dikkat ederseniz “esas kadından” dedik!..

Açalım…

1-    Biz özellikle de bazı ünlülerin son dönemde çok kötü örnek olduğuna inanıyoruz. Toplumu bu yönde son derece olumsuz etkiliyorlar. İşte dün çıkan haber…

İşte… Düşünebiliyor musunuz?..

Artık “ilan”la metres aranır hale gelmiş!.. Biz işte bu durumun “normalleştirilmesi”ne, kadının mal gibi görülmesine-gösterilmesine-kabullenilmesine karşıyız. Ama maalesef kadının en büyük düşmanının kadın olduğunu görüyoruz.

İşte esefle kınadığımız o ilanın haberi:

2-    Genel Müdürümüz Anılcan Tanrıyar’ın tavrı!.. UçanKuş TV’nin genel müdürü, benzer olayları çocukluğunda yaşamış, bu acıları çok iyi bilen bir insan… Özellikle yuva yıkan, metres tarzındaki kadınların öncelikle “esas kadınlar”ı ve çocuklarını nasıl kötü etkilediğini, yaşayarak öğrenmiş bir insan!.. O nedenle, burada çalışan herkesi, sürekli bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor. Hele hele çocukların bir “araç” gibi kullanılmasına da en büyük tepkiyi gösteriyor. O yüzden “yuva yıkan” tarzı haberleri, asla kişiselleştirmeyen, ancak yarattığı travmaları çok iyi bilen bir insan olan Anılcan Tanrıyar “kişi ayır etmeksizin” (babasının oğlu ya da babasının kızı da olsa-erkek kadın gözetmeden) doğru haberlerle, bu durumu adeta misyon edinerek, rezilliklerin hem TV, hem de internet tarafında yayına getirilmesini sağlıyor.

Sonuç olarak; bize göre bu yuva yıkmada, kadın ile erkeğin yüzde 50-50 suçu var!.. Ve biz, kim olayları saptırmaya çalışırsa çalışsın, isterse arkalarında metres haklarını destekleyen Uğur Dündar bile olsun, inandığımız yoldan dönmeyeceğiz ve ayrıca hepsini de deşifre edeceğiz. Bu konuda kararlıyız.

Ancak farklı düşünceler de olabilir. Buna da saygılıyız. Fakat özellikle de(bizi çok şaşırtan) metres tarafına verilen desteklerden sonra “Acaba sadece biz mi böyle düşünüyoruz?..” dedik ve işte bu anketi başlattık.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanket