UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL’DEN HAFTALIK BURÇ YORUMU!..

Yorumlarıyla Astroloji'de devrim yapan Şenay Yangel, yeni haftanın burç yorumlarını yaptı.

ASTROLOG DR. ŞENAY YANGEL’DEN HAFTALIK BURÇ YORUMU!..

Koç Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Bu hafta her konuda sabırlı olmanız gerekebilir. Kontrolünüzü kaybetmeden hareket etmeli, Hiç kimsenin sizi öfkelendirerek yanlışlarınızı tekrar ettirecek davranışlara sürüklemesine izin vermemelisiniz. Sabır size başarı ve haklılık getirecek güçlü enerjilerin anahtarı olacaktır. Öğrenci Koçlar başarınız tamamen konsantrasyonunuzun yüksek olmasına bağlı olacak bu hafta. Biraz daha çaba göstermelisiniz. İş hayatınızda üzerinizde kurulan baskılardan dolayı huzursuz hissetteniz de profesyonelliğinizi gölgeleyecek söylemlerde bulunmamalısınız. Bu hafta yatırım planlarınız ertelenebilir verilen sözlerin yerine gelmemesinden dolayı kısa süreli finansal zorluklar deneyimleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise iş hayatınızda yaşanan gerginlikler eş ya da sevgiliniz ile iletişiminizi etkileyebilir her şey yolunda giderken bir anda küçük şeylerden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Aşılabilir şeyleri sorun yapmamalı 1 olmanız gereken günlerde ilişkinizi hırpalayacak olayların oluşmasına fırsat tanımamalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Koçlar bu hafta ilgi duyduğunuz kişi ile aynı ortamlarda bulunabilir karşılıklı duygusal etkileşimle sürpriz bir şekilde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu hafta sağlığınız önem kazanıyor geçmişte yaşadığınız sağlık sorunlarının tekrarına karşı dikkat etmeli sağlığınız ile ilgili hiç bir konuda ihmalkar olmamaya özen göstermelisiniz.

Boğa Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Bu hafta hayata dair pek çok hedefinizi gerçekleştirebileceksiniz. Maddi konularda olumlu bir artış sizleri karşılamakta. Geçtiğimiz haftanın yorucu enerjilerinden ruhsal ve bedensel anlamda uzaklaşabilmenin getirdiği güç her konuda doğru ve olumlu kararlar almanızı sağlayacaktır. Beklemede kalan işleriniz haftanın ilk gününden itibaren netleşerek gerçekleşmeye başlıyor. Düzenli oluşunuz zekanız ve yönetici gücünüzü ortaya koyduğunuz her konuda isteklerinize ulaşabileceksiniz. Bu hafta eşin yakınları ile ilgili konularla ilgili arkanızdan çevrilen gizli saklı tutulan bir çok şey karşınıza çıkacaktır. Size oyunlar oynamaya çalışan kişilerin kendi kazdıkları kuyuya düşeceklerine tanıklık etmek sizleri manevi olarak rahatlatacaktır. Bırakın kötüler kendi karanlıklarının ateşinde kalsınlar. Sizin onlar ve yaptıkları çirkinlikler ile kafa yoracak kıymetsiz zamanınız yok. İş hayatınızda durağanlıktan uzaklaştığınız istikrarlı enerjiler haftaya damga vuracaktır. Kazanımlarınız ile hayır işlerinde bulunmak sizlere manevi rahatlamalar getirebilir. Uzun vadeli plan ve yatırımlarınızı uygulamaya geçebileceğiniz bu güçlü enerjileri iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda özellikle evli Boğa’lar eşiniz kendi yakınlarının yaptıkları karşısında vicdan azabı çekebilir ve size karşı yaptığı haksızlıklardan dolayı kendini suçlama eğilimi içinde olabilir. Ona karşı anlayışlı olmalı hayatın sürekli öğreten bir öğretmen olduğunu anlatarak dersleri iyi kavramanın hepiniz için iyi olacağı vurgusunu ifade etmelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğa’lar bu haftanın ilk gününden itibaren karşı cinsle beklenmedik yakınlaşmalar ile hiç aklınızdan geçmediği halde duygusal bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz faydanıza olacaktır.

İkizler Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Çok güzel bir hafta sizleri karşılamakta. Çevrenizde gelişen her olay size maddi manevi faydalar kazandıracaktır bu hafta. İş hayatınızda istikrarlı girişimler gerçekleştirebilir teklif götürdüğünüz kurumlardan olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Aile ve dostlarınızdan gelecek olumlu etkiler haftaya olumlu yönde damga vuracaktır. İyi işler yapabileceğiniz kazanımlarınızın uzun soluklu olabileceği güçlü enerjileri iyi değerlendirmeli uzun süren yorgunluklarınızı artık üzerinizden atabilmelisiniz. Karmaşık olan her şey çözüme girmeye başlıyor, Aile iş ve özel yaşamınızda. Finansal konularda alacak verecekler ile ilgili hukuki sorunlarınızda lehinize gelişmeler yaşanabilir haklılığınızın ortaya çıkması ile hem maddi hem manevi kazanımlar elde edebilirsiniz. Bu hafta çalışma hayatınızda yenilikçi yaklaşımlarınız size maddi olarak ta statü olarak ta artışlar getirecektir. Özel yaşamınızda ise ne istediğinize karar vermenin zamanı geldi. Tamam mı? Devam mı? Bu sorunun cevabını gerçekliklerle duygularınızla kalbiniz ile vermeli ve ilişkinizi yeni bir boyut kazandırmanız gerektiğini kabullenmelisiniz. Detayları bir yana bırakın ve mutlu olabilmek mutlu edebilmek için resmin bütününe bakın. Bekar İkizler seyahatler sırasında tanışacağınız biri sizleri fazlası ile etkileyebilir çekimser kalmadan hareket etmeli karşınızda ki kişiye tanımaya özen göstermelisiniz. Sağlığınız ile ilgili olumlu enerjiler hakim bu hafta.

Yengeç Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Bu hafta maneviyat önem kazanıyor sizler için. İçinden çıkmakta zorlandığınız pek çok konuda ruhsal arayışlarınız sayesinde çözümler bulabilir manevi yönünüzü arındırıp güçlendirerek yeni doğmuş bir bebek gibi hayata yeniden başlayacak gücü kendiniz de bulabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda ise kimse ile çatışma içine girmemeniz gereken enerjiler ile karşı karşıyasınız. Öfke patlamaları haklıyken haksız duruma düşmenize ve bir anda gölgelerin içinde kaybolmanıza işinizi kaybetme noktasına gelmenize neden olabilir çok ama çok dikkatli olmalısınız. Etrafınızın kuşatma halinde bir düşmanlıkla sarıldığının farkına varabilmeli ve duygularınızı dengelemeye gayret göstermelisiniz. Her ne olursa olsun işinizi çıkmaza sokacak raddeye getirmemelisiniz. Bu hafta para alışverişlerinizde de tedbiri elden bırakmamalı kontrollü ve takipçi olmalısınız. Ödeme güçlükleri ile karşılaşmamak adına yatırımlardan borç vermekten uzak durmanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise plansız hareket etmemelisiniz. Şefkat aşk hayatınız için fazlası ile önem taşımakta eş ya da sevgilinizin içinden çıkmakta zorlandığı olaylarda yanında yer almalı ilgi ve şefkate ihtiyacının çok yüksek olduğu bu günlerde elinizden geleni yapmalısınız. Bekar Yengeçler hızla başlayan birliktelikler maddi zararlar ve beklenmedik olaylar yaşatabilir sizlere dikkatli olmalısınız. Ayrıca bu hafta Aile ile ilgili konularda annenle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bu durumun kendi içinizde kalmasına özen göstermeli öfkenizi ya da kırgınlığınızı dış dünyaya yansıtmamaya gayret etmelisiniz. Sağlığınız ile ilgili hafta boyunca soğuk algınlığı öksürük ve sindirim ile ilgili problemlere maruz kalabilirsiniz.

Aslan Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Bu hafta büyük kararlar almaktan kaçınmanız gerekebilir. Hal ve hareketlerinize dikkat edin. Aşırı heyecanla öfke ya da duygusallıkla vereceğiniz tepkiler size üzücü geri dönüşümler ve pişmanlıklar yaşatabilir. İş hayatınızda ciddi hatalar yaparak kendinizi zor duruma düşürebilirsiniz. Sizlere önerim hataları önlemek ve başarı sağlamak için daha fazla dikkatli olmanız ve hayatınızı her bakımdan etkileyecek ani kararlar almamanız olacaktır. Bu hafta finansal konularda da beklediğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz paniğe kapılmayın hafta sonundan itibaren daha iyi enerjiler sizleri karşılamakta. Finansal konular yüzünden aile içinde tartışmalar yaşamamaya özen göstermelisiniz. Anne ya da babanız ile ilgili konularda suçlayıcı tavırlar içinde olmak bağlarınızı kopma noktasına getirebilir. Özel yaşamınızda ise evli Aslanlar eşinizin aile ile ilgili hassasiyetlerine saygı göstermeli var sayımlar ile onu suçlar konuşmalar ile huzurunuzu kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Bir anda başlayan kavgalar artabilir ve ilişkinize ciddi şekilde bu tutumunuz yüzünden zarar verebilirsiniz. Bekar Aslanlar ise bu hafta eski sevgiliniz ile karşılaşabilir bir an için ona yakınlaşma arzunuza yenilerek daha zorlu bir sürecin içine girebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda bu hafta kas ağrıları yaşayabilir bacaklarınız ile ilgili hassasiyetlerden dolayı zorlanabilirsiniz. Ayrıca Anksiyete ve hipertansiyona dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Bu hafta iş ve aile hayatınızda sizi fazlası ile meşgul kılacak enerjiler ile karşı karşıyasınız. Tamamlanmamış işlerin yükü sizlere kalabilir. Şikayet etmeden planlı bir şekilde hareket edebildiğiniz takdirde karmaşık hale gelen pek çok şeyi düzene sokabilir finansal olarak ta beklentilerinizin karşılanması ile rahatlayabilirsiniz. Kendinizi daha zinde ve huzurlu hissedeceğiniz az ama öz dostlarınızdan gelecek faydalar ile güvende olduğunuzun bilincine erişeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu hafta hayatınızdan çıkardığınız özü sözü bir olmayan arkadaşlarınıza karşı dikkat etmeli bu kişilerin türlü bahaneler ile size yaklaşmasına izin vermemelisiniz. Bunu yaptığınız anda art niyetli insanların amaçlarına ulaşmalarına izin vermeyeceksiniz. Hukuki resmi konularda ise bu hafta başlangıçlar başvurular olumsuz sonuçlara neden olabilir haklı olduğunuz konularda bile reddedilmeler yanlış değerlendirmeler ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gelecek planları yaptığınız insanın sizden sakladığı bir şeyleri öğrenerek ondan uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Zararın neresinden dönseniz kardır. Kimse için kendinizi üzmemeli ve kimseye kendinizden daha fazla değer vermemelisiniz. İlişkisi devam eden ve evli olan Başak burcu mensupları ise bu haftanın ilk gününden itibaren duygusal bağınızı daha da güçlendirecek enerjiler ile karşı karşıyasınız. Sürekli ilişiniz hakkında bilip bilmeden konuşan sizinle uğraşan kişilerin yarattığı huzursuzluklar sizlerin bir birinize kenetlenmesini sağlayacak.

Terazi Burcu

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Bu hafta iş ve ailevi konularda oldukça önemli kararlar alabilirsiniz ve aldığınız kararların sonucunda olumlu sonuçlara tanık olursunuz. Çalışma ortamınız da ise haftanın ilk günleri haksızlığa uğrayabilir ve bu durumun sizi tekrar üzmesine izin vermeden size ilerleme sağlayacak yeni bir işe geçmeyi düşünebilirsiniz. Başarı şansınız daha yüksek olacağına inancınız varsa başvurularda bulunmalı ve ruhunuza aklınıza yatan yerlerden yana şansınızı kullanmalısınız. Finansal konularda ise rahatlayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Kendi işinizin sahibiyseniz bu hafta beklediğiniz haberlerin gelmesi ile arzu ettiğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz ile birlikte alacağınız kararlar hem ailevi ilişkilerinizi hem de iş ilişkilerinizi daha iyi hale getirebilir. Aklınıza takılan pek çok sorunun cevabını iletişime önem vererek bulabilecek kuruntu kaygı ve geçmişte yaşananların ruhunuzda yarattığı olumsuzluklardan tam anlamı ile arınabileceksiniz. Bekar Teraziler sizlerde bu hafta dengeli davranabildiğiniz takdirde size yakınlaşma çabası içinde olan o özel insanı anlayabilir sağlıklı bir iletişim kurmayı başarabilirsiniz. Yeter ki İSTEYİN! Öğrenci Teraziler bu hafta şans sizden yana iyi değerlendirin.

Akrep Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Hayatın özünü öğrenmeniz için deneyimleyeceğiniz her şeyin size vereceği mesajları anlamaya gayret etmeniz gereken bir haftadasınız. İş ve eğitim hayatınızda yaptığınız çalışmaların hakkını vermeli başkalarının eleştirileri ile bildiğiniz konular üzerinde çekimserlik içinde olmadan hareket etmelisiniz. Bunu yaptığınız anda şeytanın bacağını kırdınız demektir. Bu hafta çalışmalarınız ile ilgili her detaya önem vermeli bilgilerinizin dışarıya sızdırılması ihtimalini göz önünde bulundurarak tedbirli hareket etmelisiniz. Finansal konularda resmi daireler ile ilgili sorunlarınızı çözüme kavuşturarak rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle ilişkinizde suçlu aramak yerine kendi yaptıklarınızı sorgulamalı onu üzmekten vazgeçip birlikte neler yapabilir ilişkimizi daha iyi hale nasıl getirebiliriz’i konuşmayı tercih etmelisiniz. Bir ilişkide hiç bir zaman tek taraflı fedakarlıklar yeterli değildir bunu fark etmelisiniz artık. Bekar Akrepler bu hafta aileniz aracılığı ile tanıyacağınız birini bir an için kendinize yakın hissetseniz de acele kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Sağlığınız ile ilgili konularda ise cildiniz ile ilgili alerjiler ile uğraşabilirsiniz.

Yay Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Bu hafta Aşkta ve işte avantajlar ile dolu sizler için. Sahip olmayı arzu ettiğiniz şeyler beklenmedik şekilde karşınıza çıkabilir aktif ve girişimci olduğunuz takdirde ize hayallerinizi gerçeğe çevirebilirsiniz. İletişim gücünüzü sonuna kadar ortaya koymalısınız. Şans, hafta boyunca yüksek şekilde sizlere destek vermeye devam edecek. Ailevi konularda iş hayatınızda umutsuzluğa kapıldığınız konularda son anda yaşanan gelişmeler ile sevinebilir kayıpların kazanca huzursuzlukların mutluluğa dönmesi ile büyük sevinçler yaşayabilirsiniz. Bu hafta işyerinizde ki iyi performansınız fazlası ile takdir görecektir. Karmaşık işleri kolayca halledebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte hayatınızda yer almış kişiler yüzünden sorunlar yaşayabilir eş ya da sevgilinizden gizlediğiniz huzurunuz kaçmasın diye anlatmadığınız şeylerin 3ncü şahısların yanlış anlatımı ile gündeme gelmesi ile huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi savunmaya değil gerçekleri kararlı ve olduğu gibi anlatmaya çalışmanız olayların büyümesinin önüne geçecektir. Bekar ve ilişkisi olmayan Yay’lar saygınızın da inancınızın da azaldığı AŞK hiç beklemediğiniz bir şekilde karşınıza çıkabilir bu hafta. Sağlıkla ilgili konularda spor kazalarına dikkat etmelisiniz. Ayrıca Annenizin sağlık sorunları sizleri endişelendirebilir bu hafta.

Oğlak Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Bu hafta işe ve eğitim hayatınızda yeni kişiler ve onların desteği ile ilerlemeler kaydedebileceğiniz olumlu etkiler ile karşı karşıyasınız. Son 2 haftaya göre daha neşeli mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. İnanmak istediklerinizin size yine hayal kırıklığı yaratmış olması ile olağandışı bir şey elde etmişçesine bozulan özel yaşamınızı yeniden iyileştirebileceğiniz enerjiler ile oldukça mutlu hissedeceğiniz sahip olduğunuz zenginliğin sizin hayat pınarınız olduğuna idrak edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız bu hafta. Finansal konularda ise beklediğinizi bulamayabilir üst üste gelen ödemeleri zamanında yerine getirememenin stresi ile baş etmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta geleceğine güvendiğiniz ödemelere göre sözler vermemeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda olumlu enerjiler söz konusuyken aile akraba ve arkadaşlık ilişkilerinizde huzuru yeniden kazanmanız rahatsızlık yaratabilir sözlü saldırılar ile karşı karşılaşabilirsiniz. Şimdi sizlere düşen bahaneleri bir tarafa bırakıp neticeleri değerlendirerek gerçekçi olmanız. Ceketten Palto olmaz diyerek yalanlara karnınızın tok olduğunu bu kişilere göstermeniz. Aksi takdirde bu kişilere tepkisiz kalmak onların cesaretlenerek daha saldırgan bir tutumla aşk hayatınızı olumsuz etkileyecek davranışlara girmelerine neden olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlaklar sizlerde haftanın ilerleyen günleri ile birlikte iş ya da eğitim hayatınız daki birinin yakın ilgisine karşılık verebilirsiniz.

Kova Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Bu hafta hayatın karmaşışından yorgun düşen ruhunuza yönelebilir daha sakin daha stabil yaşamanın formülünü çıkarcı arkadaşlarınızı hayatınızdan uzaklaştırma kararı alarak uygulamaya başlayabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda mutluluk kavramanın ne olduğuna idrak edeceğiniz hangi yolda ilerleyerek netice elde edeceğinizin bilincine varabileceğinizi fark edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Sizi yalanları ile aldatanlardan uzaklaşmanız kendinize hayatınıza bam başka güzellikler katacaktır. Siz bir ev hanımıysanız el becerilerinizi kazanca çevirebilmek için ilk adımı atabilirsiniz. Bu hafta yatırımlar alım satımlar resmi daireler ile ilgili konularda büyük kararlar almaktan kaçının. Evli Kova’lar eşinizin gelir gider dengesini sağlayamaması belli alışkanlıklarından uzaklaşmaması gerçeği bu hafta daha da ön plana çıkabilir ve onunla ilişkinizi bitirme noktasına geldiğinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Sizden beklemediği bu söylem karşısında sahiplenme duygusunu uyandırarak birlikte çözümler bulabilmek için sizden yardım isteyebilir halen bir şeylerin değişebileceğine inancınız tamsa değerlendirmeli ona ve kendinize şans vermelisiniz. Bekar Kovalar bu hafta sizden yaşça genç birinin olgun ve sevgi dolu yaklaşımları karşısında etkilenebilirsiniz yeni bir ilişkiye başlamak için acele etmemeli fakat karşınıza çıkan kişiyi de tanımak için ön yargılı olmadan hareket etmelisiniz. Sağlığınız ile ilgili konularda göz sağlığınız ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz..

Balık Burcu

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Hafta sizler için her bakımdan heyecan verici olacak. Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda yeteneklerinize güvenerek hareket etmeyi başardığınız takdirde üzerinize atfedilen başarısızlıktan pasiflikten kurtulmayı başarabileceksiniz. Kimsenin yakınlarınız da dahil olmak üzere sizi başkaları ile kıyaslamasına izin vermeden hareket etmeli bildiğiniz doğruların peşinde gidebilme kararını ortaya koyabilmelisiniz. İş ve eğitim hayatınız ile ilgili başvurularınız kabul görebilir bu hafta. Yeni bir işe başlayabilir işiniz gereği eğitim seyahatlerinde duygusal yakınlaşmalar içinde olarak AŞK ı yüreğinizde yeniden en güzel hali ile yaşamaya başlayabilirsiniz. Bu hafta aile bireyleri ile aranızda ciddi gerginlikler yaşayabilir sizden sakladıklarını başkalarından öğrenmenin kızgınlığı ile sert tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Bırakın duygularınız dışa vursun başkaları için yeterince fedakarlık edip üzüldünüz. Şimdi doğruları söyleme kendinize değer verme vaktidir. Bu hafta süre gelen beraberliğinizi evliliğe taşıma kararınız varsa beklemelisiniz. Birlikte olduğunuz kişinin ailesinin karşı çıkması ile sorunlar yaşayabilir beklediğiniz yanıtı alamayabilirsiniz. Bu hafta sağlığınız ile ilgili konularda trafik ve ev kazalarına karşı dikkati elden bırakmamalısınız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENAY YANGEL  astrodeha