UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOL VERME TARTIŞMASI! 2 GAZİ, AİLESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE DARP EDİLDİ!

Ankara’da belden aşağısı tutmayan terör gazisi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve sol bacağını kullanamayan gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, trafikte yaşanan tartışma sonrası öfkeli 4 kişi tarafından 5 kişilik aileleri ve 2 yaşındaki çocuklarıyla birlikte öldürülesiye darp edildiler. Gaziler hastanede tedavi altına alınırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

YOL VERME TARTIŞMASI! 2 GAZİ, AİLESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE DARP EDİLDİ!

Olay, dün akşam saatlerinde Eskişehir yolu üzerinde meydana geldi.

Sol bacağını kullanamayan İbrahim Kızılkaş’ın kullandığı engelliler için özel yapım otomobilin içinde bulunan eşi Seda Kızılkaş, 2 yaşındaki çocukları Ada Kızılkaş, belden aşağısı tutmayan arkadaşı gazi Muzaffer Oktay, annesi Kadriye Oktay, kız kardeşi Gamze Oktay, Eskişehir yolunda ilerlerken plakası belirlenemeyen ticari araç içerisindekilerle yol verme tartışması yaşadı.

Bir AVM’nin önünde ticari araçla önlerini kesen 4 kişi gazi ve ailelerinin bulunduğu otomobili tekmelemeye başladı.

Saldırganlardan kaçan gaziler ve ailelerinin bulunduğu otomobil yaklaşık 3 kilometre sonra yol kenarındaki bir benzin istasyonuna girerek buraya sığınmak istedi.

Ancak arkalarından takip eden öfkeli 4 kişi ticari araçlarından inerek gazilerin bulunduğu otomobilin camlarını kırmaya başladı.

Gazi Muzaffer Oktay’ı otomobilin içerisinde, İbrahim Kızılkaş’ı ise koltuk değnekleriyle ayakta durmakta zorlanmasına aldırış etmeden otomobilin dışına çıkartarak darp ettiler.

Bu sırada otomobilden inerek olayı durdurmaya çalışan aileleri ve henüz 2 yaşındaki çocuklarına da saldıran öfkeli grubu benzin istasyonu çalışanları güçlükle durdurabildi.

“GAZİ OLDUĞUMUZU ÖĞRENİNCE DAHA ÇOK VURDULAR”

Saldırıda çeşitli yerlerinden darp edilen gazi İbrahim Kızılkaş’ın eşi Seda Kızılkaş, “Saldırganlar benim henüz 2 yaşındaki çocuğumu da dövdüler. ‘Bunlar sizin gaziniz, yapmayın’ dedik. Onlar ise küfür etmeye devam ederek, ‘nefret ediyoruz gazilerden’ diyerek vurmaya devam ettiler. Yani gazi olduğumuzu öğrendikten sonra daha çok vurdular. Benim eşim terörle mücadele verirken yaralandı. Biz bunları hak etmiyoruz.” diyerek yaşanan olaya tepki gösterdi.  

“TÜRK ADALETİ GEREKEN EN AĞIR CEZAYI VERECEK”

Gazilerin saldırıya uğradığı haberini alarak hastaneye koştuğunu belirten Avukat Mustafa Sait Aksu, “İki gazimiz yanlarında aileleri ile seyahat ederken sebepsiz yere bir saldırıya uğruyorlar. Gazi olduklarını belirttikleri halde saldırı devam ediyor. Kendileri belden aşağısı felçli iki gazi olarak ağır şekilde darp ediliyorlar. Bu tabi bizim ve tüm Türk toplumunun vicdanını yaralayan bir olay. Biz adalete güveniyoruz. Türk adaletinin en ağır cezayı vereceğine inanıyoruz. Bende gazilerimizin avukatı olarak bunun için gerekli her şeyi yapacağımız konusunda müsterih olmalarını istiyorum.” diyerek olayı yakından takip ettiğini söyledi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERANKARAGAZİ AİLESİ.DARP