UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖLMEZ OTU’NUN GÜCÜYLE HER ZAMAN CANLI KALIN

Çiçeği asla solmayan ve yaşlanma karşıtı özelliğiyle ünlü olan ‘Ölmez Otu’nun sırrı, L’OCCITANE Laboratuvarları’nda çözüldü.

ÖLMEZ OTU’NUN GÜCÜYLE HER ZAMAN CANLI KALIN

Markanın efsanevi cilt bakım serisi Divine’in formülünde bulunan özel konsantre içerik, aynı çiçeğin kendi doğal formülü gibi zamanı durduruyor ve kış aylarının zorlu hava koşullarına karşı cildi koruyor. Düzenli kullanıldığında cildin yapısını olumlu yönde değiştiren, canlılık ve enerji kazandıran doğal formül, içerdiği E vitamini ile iki kat güçlü antioksidan etki yaparak yaşlanmanın karşısındaki en büyük güç haline geliyor.

Güzellik guru’larının, “Cildinizin içinden dışına ilahi bir dokunuş” olarak tanımladığı Divine serisi kış sezonunu iki yeni temizleyici ürün ve yedi yeni bakım ürünü ile karşılıyor.

Yenı Dıvıne Cleansıng Balm: (Temizleyici Balm) ikili temizlemenin faydalarını da deneyimletiyor. Kremsi yapıdaki ürün, ciltte eriyerek yağ kıvamını alıyor, temizlerken nem kazandırıyor.

Cleansıng Cream In Foam:(Temizleyici Köpük) Suyla birleştiğinde köpük kıvamını alan krem Cleansing Balm’dan hemen sonra kullanılıyor. Parmaklarınızla yüzünüz arasında kadifemsi bir yastık gibi konumlanan ve keyifli bir temizlik deneyimi yaşatan ürün, diğer yandan cilde Ölmez Otu’nun sonsuzluk aşısını vermeye devam ediyor.

Yenilenen formülüyle Immortale Dıvıne Youth Oıl (Ölmez Otu Gençlik Yağı) 10 daha fazla Ölmez Otu Esansiyel Yağı içeriyor. Yoğun konsantre formülüyle minik şişe, cildi heran yenileyen besleyici içeriklerle dopdolu. Eriyerek cilde nüfuz eden yağ, yaşlanma karşıtı ürünlerin etkisini de artırıyor.

L’OCCITANE’ın tüm dünya genelinde en çok satan mucize ürünü Dıvıne Krem, yenilenen ve daha yoğun konsantre Ölmez otu esansiyel yağı içeren formülü ile Türk tüketicisine sunuluyor.  Serin, jel dokusu ile yenilenen Dıvıne Serum, Korsika Adası’ndaki makilere nüfuz eden sabah çiyi gibi cilde nüfuz ediyor. Yoğunlaştırılmış formülü ile cildi pürüzsüzleştiriyor ve cildin daha sıkı ve dolgun hissetmesini sağlıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROsmanlıspor  Fenerbahçe