UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OLAY! ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU KAZA YAPTI! HIZLA ORADAN UZAKLAŞTI!..

Önceki gün geç saatlerde Ortaköy’de annesi Hülya Avşar’ın kendisine aldığı lüks otomobili ile trafikte görüntülenen Zehra Çilingiroğlu ticari bir taksiye arkadan çarptı.

OLAY! ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU KAZA YAPTI! HIZLA ORADAN UZAKLAŞTI!..

Annesi Hülya Avşar'ın doğum günü hediyesi olan lüks aracı babası Kaya Çilingiroğlu'nun vetosu yüzünden kullanamayan Zehra Çilingiroğlu, 18 yaşına girdiği doğum gününde muradına ermiş ve direksiyon başına geçmişti.

400 bin TL’lik arabasını kullanmaya başlayan Zehra Çilingiroğlu, ilk kazasını yaptı. Kaza sırasında değil ama kaza sonrası trafiği birbirine kattı.

Araçtan inen taksi şoförü ile yanına gelen muhabirleri gören Çilingiroğlu hızla olay yerinden kaçtı.

Taksicinin kendisini takip etmesi üzerine yaklaşık yarım saat süren kovalamaca sonrası Zehra Çilingiroğlu Maslak civarında bulunan güvenlikli site ve iş merkezine girdi.

Bu esnada kendisine sorulan hiçbir soruya cevap vermeyen Zehra Çilingiroğlu, güvenliklerden muhabirleri uzaklaştırmalarını ve taksiyi içeri almalarını istedi. Kısa bir süre içeride kalan taksi şoförü daha sonra iş merkezinden ayrıldı. Mikrofon uzatılan şoför güvenliklerin durma devam et diye bağırmasının ardından neler olduğunu öğrenmek isteyen ve cevap bekleyen muhabirlerin sorularına bir şey yok diyerek hızla oradan uzaklaştı.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERZEHRA ÇİLİNGİROĞLU  KAZA