UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OLAY! İŞTE MURAT BAŞOĞLU’NUN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALARI!

UçanKuş TV’de bu akşam on yılın röportajı ekrana geldi!.. Aylardır herkesin konuştuğu ama kendisi hep susan Murat Başoğlu, UçanKuş TV’nin dün ortaya çıkardığı belgelerden sonra nihayet suskunluğunu bozdu. Olay adam Murat Başoğlu, aylar sonra ilk kez “Gece Kuşu”nda Anılcan Tanrıyar’ın tüm sorularını yanıtladı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zaman zaman gözyaşlarını tutamadı, zaman zaman sinirlendi! Öncelikle şunu söyleyelim biz ne kimsenin avukatı ne de savcıyız, izleyin kararı siz verin!.

OLAY! İŞTE MURAT BAŞOĞLU’NUN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALARI!

Aylardır susan ve sessizliğini koruyan Murat Başoğlu, UçanKuş Tv’den Anılcan Tanrıyar’a konuştu ve olayların perde arkasını açıkladı.

Murat Başoğlu teknede çekilen fotoğraflarla ilgili;

“Evet eşimi aldattım ve çok pişmanım. Fakat teknede fotoğrafları çekilen kişi yeğenim Burcu Kabadayı değil. O gün O da teknedeydi fakat teknede, fotoğrafların çekildiği koya gitmeden önce Burcu’yu biz bıraktık. Ve o koyda çekilen fotoğraflarda Burcu Kabadayı yok, bunu yargı kanıtlayacak. Burcu da ben de aynı ifadeyi verdik. O teknedeki asla Burcu değil... Burada planlı bir saldırı var. O yüzden o kişinin Burcu olduğuna inandırmaya çalışıyorlar insanları. Bunun arkasındaki kişiler de ne olur ortaya çıksın.” dedi.

Ortağı Burç Ayti’nin, Selçuk Kabadayı’nın avukatı ile boşanma süreci konuşulurken ortaya çıkan konuşmalarıyla ilgili ise;

“Şoktayım, arkamdan bıçaklandım. Buna kumpas değil de ne denir?.. Spor salonunun yüzde 60’ı ben ve Burcu’nundu… Fakat çıkan haberlerin ardından ortağım bana durmadan mesaj atıyordu “hisselerini devret, çok tepki var” diye. Ben de hiç para almadan hisselerimi devrettim. Şu anda hiçbir şeyim kalmadı. Bu çıkan belgeler bir kumpası gösteriyor. Biri bize kötülük yapıyor ve bunu başarmak için kumpas kurmuşlar” dedi.

Ortaya çıkan tepkilerle ilgili olarak ise;

“Çocuğumu okuldan almak zorunda kaldım. Evet, eşimi aldattım fakat, çıkan haberlerin hepsi çarpıtıldı. Ortada çıkan haberler gibi bir durum yok… Nitekim eşim de zaten beni boşadı. Ben aylardır sokağa çıkamıyorum. Twitter’dan bana edilen küfürleri okuyorum ve “Ya oğlum da bunları okuyorsa” diye kendimi düşenmekten alıkoyamıyorum. Kendime zarar verecek raddeye geldim… İnsanlar benim ölmemi istedi… Beni taşlamak istiyorlarsa ilk taşı günahsız olan atsın. Bana soru sormadan yanlış haber yaptılar. Bugüne kadar sustum, bu işin arkasında neler olduğunu anlayabilmek için konuşmadım. Bu belgeler bu işin arkasında neler olduğunu gösteriyor” açıklamasını yaptı.

FETÖ ile bağlantısı olduğu yönünde çıkan haberlere ise;

“Benim bir kuruş param kalmadı. Her şeyi eşim aldı. Eğer bir bağlantım olsa param olmaz mıydı… Bu haberleri yapanlar çıkıp kanıtlasınlar” açıklamasını yaptı.

Murat Başoğlu, eşinize söylemek istediğiniz bir cümle var mı sorusuna ise;

“Bazen söyleyecek bir şey kalmıyor. Tabi çok pişmanım… Ben o haberlerdeki insan değilim. Ben kötü biri değilim. Eşimi aldattım, bir hata yaptım. Belki beni bir gün affeder. Ben herkesi güldüren biriydim, bu haberlerle anılmak istemezdim. Siz de beni affedin” dedi.

ANILCAN TANRIYAR HER ŞEYİ SORDU, MURAT BAŞOĞLU HER SORUYU YANITLADI!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13