UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU “SERİYİ BIRAKIYORUM” DEMİŞTİ GERİ ADIM ATTI!

2008 yılından bu yana Marvel filmlerinde Tony Stark/Iron Man olarak rol alan ve seriyi bırakma sinyalleri veren Robert Downey Jr. geri adım attı.

ÜNLÜ OYUNCU “SERİYİ BIRAKIYORUM” DEMİŞTİ GERİ ADIM ATTI!

Marvel dünyasının en popüler kahramanlarından 'Iron Man'e (Demir Adam) hayat veren Robert Downey Jr., daha önce seriyi bıraktığını açıklamasına rağmen dördüncü 'Avengers' filminde 'Tony Stark/Demir Adam' rolüne döneceğini açıkladı.

Instagram hesabında paylaştığı set fotoğrafıyla hayranlarını sevince boğan 52 yaşındaki aktör Robert Downey Jr., son olarak 'Örümcek Adam: Eve Dönüş' filminde 'Tony Stark'ı canlandırdı.

Avengers'ın Tony Stark'ı Robert Downey Jr Spider-Man: Homecoming (Örümcek-Adam: Eve Dönüş) öncesi seriye veda edebileceğinin sinyallerini vermişti.

Downey Jr. verdiği bir röportajda “Herkes Iron Man (Demir Adam) rolünün bana bir eldiven gibi tam oturduğunu söylüyor. Her defasında baştan başlamak zorunda kalsam da bunu oldukça sağlam bir temel üzerine yapıyorum. Ama utandırıcı olmaya başlamadan önce kıyafetimi çıkartıp bir kenara koyacağım” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13