UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARTAL MONACO'YU ELİNDEN KAÇIRDI!..

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu dördüncü maçında temsilcimiz Beşiktaş kendi sahasında Fransız ekibi Monaco ile 1-1 berabere kaldı.

KARTAL MONACO'YU ELİNDEN KAÇIRDI!..

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu dördüncü maçında bu akşam Fransa'nın Monaco ekibini konuk edecek. Grupta lider durumda bulunan ve üst üste 3 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, rakibini yenerek seriyi 4 maça çıkarmaya çalışacak.

Maç saati yaklaşırken Beşiktaş’ın ilk 11!i de belli oldu.

İŞTE İLK 11'LER;

BEŞİKTAŞ: Fabri - Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano - Hutchinson, Tolgay - Quaresma, Oğuzhan, Babel - Cenk

MONACO: Subasic - Raggi, Glik, Jemerson, Jorge - Moutinho, Fabinho, Tielamans - Lopes, Lemar, Balde

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son haftalarda performansında düşüş olan Anderson Talisca'yı Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçında yedek bıraktı.

Beşiktaş'ta maç seçiyor iddialarıyla gündeme gelen Brezilyalı yıldız, özellikle lig maçlarındaki durgun görüntüsüyle eleştirilerin odağı olmuştu.

ORMAN: PERFORMANSINDAN MEMNUN DEĞİLİM

Hafta içi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman basına yaptığı açıklamada Talisca'nın performansından memnun olmadığını dile getirmişti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de Siyah Beyazlılar'ın Vodafone Park'ta Monaco'yu konuk ettiği mücadelede farklı bir kadro sahaya sürdü. Talisca'yı kenara çeken tecrübeli teknik adam orta alanda Atiba, Tolgay ve Oğuzhan üçlüsüne görev verdi.

CANER'LE KAVGA ETTİ

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı ve 2-2 sonuçlanan maç sonrasında Talisca ile takım arkadaşı Caner Erkin'in kavga ettiği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Caner'in Talisca için 'Kendine oynuyor' dediği öne sürülmüştü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBJK  MONACO