UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA! MURAT BAŞOĞLU CANLI YAYINDA: “ARKAMDAN BIÇAKLANDIM!”

Murat Başoğlu olayıyla ilgili bu akşam ortaya çıkarttığımız 17 Ağustos’taki toplantı tutanağı kafaları çok karıştıracak. Çok konuşulacak konuşmalar var. Basına yansıtma planlarından, şahitler planlamasına kadar… Bu belgenin nasıl yanlışlıkla dosyaya konulduğu da çok tartışılacak. Toplantı tutanağında, çekimlerle ilgili gazeteci konusu değil de fotoğrafçı diye sözü edilen kişi kim?.. Son dakika! Murat Başoğlu canlı yayına bağlandı ve “Arkamdan bıçaklanmışım, Anılcan yayından sonra beni ara” dedi!

SON DAKİKA! MURAT BAŞOĞLU CANLI YAYINDA: “ARKAMDAN BIÇAKLANDIM!”

Yılan hikayesi gibi…

Bugüne dek çok şey yazılıp söylendi.

Ama şimdi çıkan bir belge kafanızı çok karıştıracak.

Çünkü…

Bu bir toplantı tutanağı ve 17 Ağustos tarihinde hazırlanmış.

Toplantıya Burcu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı, Murat Başoğlu’nun spor salonundaki ortağı Burç Ayti, Avukatı Handan Yazıcıoğlu ve stajyer avukat Duygu Sevilmiş katılmış…

Avukat Duygu Sevilmiş’in konuşulanları kaleme aldığı tutanağa UçanKuş TV ulaştı. Ve detaylara bakar bakmaz da şoke olduk.

Burada ilk dikkati çeken nokta…

Bu haberi çekenlerin gazeteci olmadığı dikkati çekiyor!..

Hatta yapılan çekimlerin bir videodan kesitler olduğu konuşuluyor ve bu da aynen kayda alınıyor.

Hatta ses kayıtları da olduğu söyleniyor.

Fakat tüm çıkan haberlerde yapılan çekimlerin yaklaşık 850 metre uzaktan olduğu belirtildiği ve savcılığa da bu şekilde bilgi verildiği için 850 metre uzaktan nasıl ses kaydı yapılabildiğini anlamak imkansız…

İşte bu noktada Avukat Handan hanımın, kayda geçen şu sözleri dikkat çekiyor:

İşte bu noktada konuyla hiç ilgisi bulunmadığı düşünülen ve toplantıya katılan Murat Başoğlu’nun spor salonundaki ortağı Burç Bey ortaya çıkıyor ve “Başta ben ve eşim tanık oluruz” diyor.

Bu arada Avukat Handan hanım, Burcu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı’ya nafakayı da karşı tarafa baskı yapmak için isteyeceklerini, zaten çalışmaya başlaması halinde nafakanın düşeceğini, hakim nafakaya hükmetse bile ömür boyu eşinden nafaka alamayacağını söylüyor.

Toplantı tutanağında bir bomba da Murat Başoğlu’nun ortağı Burç beyden geliyor ve “Hemen Selçuk beyin spor salonundaki işine son verelim, Burcu hanımın talimatıyla son verildi” deriz diye bir teklif getiriyor.

Sonrasında ise en ilginci ses kayıtlarının, toplantıda sözü edilen “fotoğrafçı”dan istenmesine karar veriliyor.

Şimdi sıra kafamızı karıştıran sorularda:

1-    Sözü edilen fotoğrafçı kim?.. Şayet gazeteci olsa, gazeteci diye söz edilmesi gerek… Ancak bu toplantıda hep bir fotoğrafçıdan söz ediliyor. Zaten savcılığın çağırdığı gazeteciler ise fotoğrafların kendilerinde olmadığını ve aslını sildiklerini söylemişler. Yani aslı yok ortada… Toplantıda da hep fotoğrafçı denmesi, sizde de özel bir fotoğrafçı izlenimi yaratmıyor mu?.. Belli ki önümüzdeki günlerin en önemli maddelerinden biri bu fotoğrafçı olacak!..

2-    Neden toplantıda, karşı tarafın üzerine baskı kurmak için davayı basına yansıtma planı yapılıyor?.. Bu baskının amacı ne?..

3-    Murat Başoğlu’nun spor salonundaki ortağı Burç Ayti, bilindiği gibi şimdi spor salonunun tüm hissesini artık üzerine almış durumda… Ancak o zaman yüzde 65 sahibi Murat Başoğlu’ydu. Murat Başoğlu, bu hisseleri kaç para karşılığı devretti?.. Çünkü şu ana kadar edinilen bilgilere göre bu konuda bir para alışverişi görülmüyor!.. Burç Ayti, Murat Başoğlu’nun ortağı ve yakın dostu olmasına rağmen hem kendisi, hem de eşinin Murat Başoğlu aleyhine tanıklık etmesi için neden bu kadar mücadele vermesinin sebebi ne?..

4-    Burç Bey, bununla da kalmayıp, Burcu’nun eşi Selçuk Bey’in spor salonundaki işine son verilmesi ve bunun da Burcu hanımın talimatıyla yapıldığını söyleyelim teklifinde neden bulunuyor?..

Sonuç olarak öyle bir tutanak ki…

Yanlışlıkla dava dosyasına konmasa kimsenin haberi olmayacaktı.

Ama ya şimdi?..

Neden tüm planlar Murat Başoğlu’nun üzerine kurgulanmış?..

Ve şimdi ise en ilginç finale gelelim. Burcu’nun eşi Selçuk Kabadayı, eskiden Murat Başoğlu’nun üzerine olan şimdi ise ortağı Burç Ayti’nin tamamen sahibi olduğu spor salonunda çalışmaya başlamış. Ki malum olaydan sonra Selçuk Kabadayı’nın hemen ayrıldığı söylenmişti.

Evet, yanlış duymadığınız, baskılar sonrası Murat Başoğlu bıraktıktan sonra şimdi Burç Ayti ile Selçuk Kabadayı birlikte spor salonunu işletiyorlar!..

Bu işte bir yanlışlık var.

Bugüne kadar susan Murat Başoğlu, bu belgeden sonra da artık susarsa daha da büyük bir yanlışlık var.

Burada bir şeyler dönüyor ama Murat Başoğlu konuşmadığı sürece tam olarak çözmek imkansız.

Ortağı Burç Ayti, normalde bilindiği şekliyle Murat Başoğlu’nun en büyük dostu… Ama tutanaklardan çıkan sözler bambaşka…

Israrla söylüyoruz bu işte bugüne kadar görünenin dışında, garip olan bir şeyler var.

O nedenle…

Kaderine razı olmuş gibi görünen Murat Başoğlu artık konuşmalı…

Edinilen bilgiye göre Murat Başoğlu’nun henüz bu tutanaktan haberi yok.

Peki bu konuşmaları öğrendiğinde hala susacak mı?..

VE SON DAKİKA!.. MURAT BAŞOĞLU CANLI YAYINA BAĞLANDI!

İşte bu haberin yayınlandığı Gece Kuşu programı canlı yayınına aniden Murat Başoğlu bağlandı.

Anılcan Tanrıyar’ın “Sizin bu belgelerden haberiniz var mıydı?..” sorusuna Murat Başoğlu, “Şaşkınlık içindeyim. Arkamdan vurulmuş gibiyim. Şu anda konuşacak bile halim yok. Sen beni yayından sonra ara Anılcan” dedi ve telefonu kapattı!..

 

 

 

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMurat Başoğlu  Burcu Başoğlu