UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURCU ESMERSOY: "DİBE VURUYORUM AĞLIYORUM BAĞIRIP TARTIŞIYORUM!"

Burcu Esmersoy, geçen yazdan beri aşk yaşadığı Berk Suyabatmaz’la olan ilişkisini “Hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum” sözleriyle anlattı.

BURCU ESMERSOY: "DİBE VURUYORUM AĞLIYORUM BAĞIRIP TARTIŞIYORUM!"

Burcu Esmersoy, bir dergiye verdiği röportajında özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Esmersoy, geçen yazdan bu yana aşk yaşadığı işadamı Berk Suyabatmaz’la olan ilişkisi hakkında pek konuşmak istemese de “Aşk benim için karşındaki kişiyi kendinden daha fazla düşünüyor olma hali. Yeni ilişkimden pek bahsetmek istemiyorum ama hayatımda hiç olmadığı kadar mutluyum.” sözleriyle mutluluğunu anlattı.

Esmersoy hakkında çıkan estetik yaptırdı haberleriyle ilgili "Bana sürekli ‘dudaklarında dolgu var’ diyorlar. Oysa ki kalemle kalınlaştırıyorum. Yüzüme bugüne kadar hiçbir şey yaptırmadım. Belki 45’den sonra düşünebilirim. Kaz ayakları dışında şu an beni rahatsız eden bir şey yok.” dedi.

Esmersoy kendi özel hayatıyla ilgili ise, “Bazen insanın depresyona da ihtiyacı var. Uzmanlar bunun sağlıklı bir şey olduğunu söylüyor. Bir süredir dipte kalma halini hızlandırdım. Dibe vuruyorum, ağlıyorum. Gerekirse bağırıp tartışıyorum. Yoksa vakit kaybı.” dedi..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBURCU ESMERSOY