UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ İŞ YERİNİN ÖNÜNDE POMPALIYLA DEHŞET SAÇTI!..

Bursa'da çalıştığı otomotiv yedek parçası üreten fabrikadan 2 yıl önce çıkarıldığını iddia eden Naci Boyraz, elinde pompalı tüfekle fabrika önünde havaya üç el ateş ederek tekrar işe alınmasını istedi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibini bir saat boyunca yanına yaklaştırmayan Naci Boyraz, Asayiş Şube Müdürü Nevzat Uğurer tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

ESKİ İŞ YERİNİN ÖNÜNDE POMPALIYLA DEHŞET SAÇTI!..

Merkez Osmangazi İlçesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan otomotiv yedek parçası üreten fabrikadan 2 yıl önce tazminatsız olarak işten çıkarıldığını iddia eden Naci Boyraz, elinde pompalı tüfek ile fabrika önüne geldi. Havaya üç el ateş ederek tekrar işe alınmasını isteyen Naci Boyraz yanına kimseyi yaklaştırmadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Bir saat süren ikna çabalarına rağmen Asayiş Şube Müdürü Nevzat Uğurer, Naci Boyrazın yanına giderek, Kimsenin burnu kanamadan bu eylemini bitir, hukuk devletinde yaşıyoruz, hakkını her şekilde hukuk çerçevesinde ara, insanların hayatını tehlikeye atmaya gerek yok diyerek,5 dakika konuştuğu Naci Boyrazın elindeki pompalı av tüfeğini aldı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Naci Boyraz ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbursa