UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. 'TOP MEKANLAR' LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. 'TOP MEKANLAR' LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

1.HUDSON ARNAVUTKÖY

Arnavutköy, son zamanlarda en popüler mekanı olan Hudson, brunchtan gece geç saatlerde kokteyllere kadar bütün gün hizmet veriyor.

Eski bir dört katlı binada bulunan Hudson, konukseverliği ile de dikkat çekerken, Nihat Sancar'ın seçkin menüsü de gelenlerden tam not alıyor. Genel olarak, Hudson hem iyi bir konsept hem de kaliteli yiyeceklerle kentin öne çıkan restoranlarının başında yer alıyor.

2. RUBY RESTAURANT&CLUB ORTAKÖY

Reina’da yaşanan üzücü olaylardan sonra orada çalışan ekibin kurduğu Ruby eğlencenin odak noktası olmaya aday. Sonbaharda sıcak ortam arayanlara yemeğiyle, içeceğiyle, manzarasıyla Ruby, keyifli bir sohbet ve unutulmaz anlar sunuyor.


3. BRASSERİE D’OR

İstanbul’un köklü yeme-içme markalarından biri olan Park Şamdan’ın arkasındaki isimlerin, yani Emre Ergani ve Ersoy Çetin’in yeni girişimi. Brasserie d’Or’un tasarımı hem şipşak bir yemek veya içecek molası, hem de uzun bir ziyafet için cazip alanlar sunuyor; dilerseniz dört tarafı açık bar alanında vakit geçirebilir, dilerseniz terasındaki masalardan birine kurulabilirsiniz.

4. MASLAK 1453 ESNAF

Farklı konseptiyle dikkat çeken Esnaf Restaurant şimdi Maslak'ta. Sosyal hayatın vazgeçilmez buluşma noktaları olan cafeler, restaurantlar güvenilir ekip, kaliteli lezzetle Maslak1453 Esnaf’ta. Eğer sizde aynı mekanlardan sıkıldıysanız Maslak 1453 Esnaf’ı görün.

5.  FİNE DİNE İSTANBUL –SULTAN AHMET

Sultanahmet bölgesinde en popüler restaurantlarından birisi Fine Dine… Çok güzel bir manzarası var. Ortam ambiyans ve garsonların tutumu gayet güzel yemeklerin lezzeti de bir o kadar iyi. Fine Dine, İstanbul’un en büyük özelliği manzaranın tadı yemeğin tadına karışınca çifte lezzet alıyorsunuz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTop Mekanlar