UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCUDAN ÇARPICI TECAVÜZ İTİRAFI!..

The Sporanos dizisinin İtalyan kökenli Amerikan oyuncusu Annabella Sciorra, Hollywood prodüktörü Harvey Weinstein'ın kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

GÜZEL OYUNCUDAN ÇARPICI TECAVÜZ İTİRAFI!..

Hakkındaki tecavüz ve cinsel taciz iddialarının ardından Akademi üyeliğinden atılan Hollywood'un 65 yaşındaki ünlü yapımcısı Harvey Weinstein suçlamaların arkası kesilmiyor.

Weisntein'a son suçlama 2000'lerin efsane dizisi The Sopranos'da Gloria Trillo rolünü canlandıran Annabella Sciorra 'dan geldi.

The New Yorker dergisine konuşan Sciorra, 1992 yılında New York'taki dairesinde ünlü prodüktörün tecavüzüne uğradığını ileri sürdü.

Weinstein'ın prodüktörlüğünü yaptığı "The Night We Never Met / Hiç Görüşmediğimiz Gece" adlı filmin çekimlerinden sonra, yaşandığını söyledi.

Sciorra, tecavüz olayını "Mücadele ettim ama çok az gücüm kalmıştı. Çoğu kadın gibi ben de olanlardan utandım. Karşı koydum. Savaştım. Sonra 'neden kapıyı açtım ki' diye sorup, kendimden iğrendim" ifadeleriyle anlattı.

Weinstein'ı suçlayanların sayısı 50'yi geçti

Weinsten'ı taciz ve tecavüzle suçlayan kadınların sayısı 50'yi geçmiş durumda.

Bu kadın oyuncular arasında, Weinstein'ı taciz ya da tecavüzle suçlayan Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow ve Rose McGowan gibi tanınmış isimler var.

Weinstein cinsel ilişkilerinin karşılıklı rıza sonucu gerçekleştiğini savunurken, Hollywood'daki kadınlar Weinstein'ın tacizlerinin uzun süredir prova odalarında fısıldandığını belirtiyor.

İddialara bir tepki de Oscar Ödül Törenleri'nin başındaki kuruldan geldi ve Cumartesi günü Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, Weinstein'ın kuruldan kovulduğunu açıkladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAnnabella Sciorra