UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VATAN ŞAŞMAZ KATİLİ FİLİZ AKER’DEN ÇOCUK İSTEMİŞ!..

Vatan Şaşmaz’ı Beşiktaş’taki bir otel odasında öldüren Filiz Aker’in yeğeni Dora Ercan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir kermese katıldı.

VATAN ŞAŞMAZ KATİLİ FİLİZ AKER’DEN ÇOCUK İSTEMİŞ!..

Günaydın’ın haberine göre; Ercan, teyzesi Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz’ın tüm Türkiye’yi şok eden ölümü hakkında şu açıklamayı yaptı: “İkisi için de her ezanda dua edip özellikle de teyzem için af diliyorum. Vatan’ın bebeği dünyaya geldikten sonra bebeği ve değerli eşini ziyaret etmek istiyorum. Ağlama nöbetleri geçirdim ve psikolojik destek aldım. Sosyal medyadan hakaret içeren mesajlar ve yorumlar yaptılar bana.  Ben olaylardan sonra bir TV programına katıldığımda Vatan’ın ailesi bana teşekkür etmişti. Allah korkum var, her şeyin doğrusunu konuştum. Dayım (Sümer Bayer) benimle konuşmuyor, küstü o açıklamalarımdan sonra. İkisinin de kırkında mevlüt okuttum.”

Teyzesinin anne olmak istediğini sıkça kendisine söylediğini belirten manken; “Teyzem bunu hep söylerdi. Hatta teyzemin söylediğine göre Vatan, eşinin hamileliğinden çok daha önce teyzeme ‘Filiz keşke birlikte bir çocuk yapsaydık’ demiş” diye diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvatan şaşmaz  filiz aker