UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT NİŞANLANDI MI? SÜRPRİZ GELİŞME…

Kourtney Kardashian’ın eski sevgilisi ve çocuklarının babası Scott Disick'in, Kardashian/Jenner ailesinin yakın dostu Sofia Richie ile tatilde dudak dudağa görüntülenmesiyle başlayan ilişkinin evliliğe doğru gittiği, ikilinin nişanlandığı iddia edildi.

ÜNLÜ ÇİFT NİŞANLANDI MI? SÜRPRİZ GELİŞME…

Scott Disick ilk kez Sofia Richie ile görüntülendiğinde ve kimse sevgili olduklarına ihtimal vermemişti. Sofia'nın hem Kardashian’ın aile dostu olması hem de Kendall ve Kylie yakınlığı aşk iddialarının önüne ancak ikilinin Miami tatilindeki samimi görüntülerine kadar engel olmuştu.

EL ELE TATİL POZU

Aile dostlukları, aradaki 15 yaş fark ve Scott Disick'in hızlı geçmişi tartışmalara neden olsa da aşklarını gözlerden uzak bir şekilde devam ettiren ikili, son birkaç haftadır birlikte görüntülenmekten ve fotoğraf paylaşmaktan çekinmiyor.

Son olarak, Sofia Richie'nin çocuklarıyla görüşmesini yasaklayan Kourtney Kardashian'ın haberiyle gündeme gelen bu ilişkide sürpriz gelişmeler yaşandığı söyleniyor.

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Venedik’te romantik bir tatil yapan Sofia ve Scott'ın nişanlandığı hatta sürpriz bir evlilik kararı aldığı iddia edildi. Kourtney Kardashian 3 çocuğunun babası hakkındaki haberler karşısında sessizliğini korusa da Scott Disick'e yakın kaynaklar evlilik iddialarını reddetti.

YÜZÜK YOK

Disick'in ismini vermek istemeyen bir yakını ikilinin ilişkilerinin güzel gittiği ancak gündemlerinde nişan ya da evlilik planı olmadığını, bu yüzden de ortada bir yüzük görülmediğini açıkladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13