UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAÇ EKİMİ VE CİLT GÜZELLİĞİ HAKKINDA HER ŞEY BU HABERDE!..

Başarılı medikal estetik hekimleri Dr. Semih İnce ve Tamer Küçük Uçankuş Tv’nin mikrofonlarına estetik, saç ekimi ve güzellikle alakalı konuştu.

SAÇ EKİMİ VE CİLT GÜZELLİĞİ HAKKINDA HER ŞEY BU HABERDE!..

Doktor Semih İnce, saç ekiminin detaylarından bahsederek, “Saç ekimi dediğimiz şey kişinin kendisinden alınan doku transferi. Saçın çok olduğu bölgeden saç kaybının olduğu bölgeye bir doku transferi şeklinde gerçekleşiyor.” Dedi.

Kendisine de bu tedaviyi uyguladığını söyleyen Dr. İnce, saç ekiminden sonra oldukça mutlu olduğunu söyleyerek insanın kendisine güveninin arttığını belirtti.

Saç ekiminde en önemli şeyin, saçın ekime uygun olup olmadığını söyleyen İnce, “bize 10 kişi görüşmeye geliyor biz 5’ine size saç ekimi olmaz diyoruz.” Dedi.

Dr. İnce sözlerine şöyle devam etti: “Öncesinde bir muayenenin yapılması önemli. Doğallığı korumak da çok önemli. Bazı önemli hastalıklara sahip olan kişilerin de saç ekimi yapmaması gerekir.”

Söz sırası Dr. Tamer Küçük’e gelince başarılı doktor, 1herkesin kendi dünyasında yarattığı bir güzellik anlayışı var. Herkes yaşlanma sürecine karşı gelmek istiyor. Yaşlanma karşıtı teknolojiler var. Her geçen gün de yenileri ve doğalları ekleniyor. Bundan 10 yıl önceki yaptığımız işlemlerle şimdikiler arasında dağlar kadar fark var.” Dedi

Erkeklerden de oldukça fazla talep geldiğini söyleyen İnce, özellikle erkeklerin, göz çevresi ve alındaki kırışıkları gidermek için tedavi olduğunu söyledi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFXGBVG