UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR İHANET HABERİ DAHA! ÜNLÜ İSİM SEVGİLİSİNİ ALDATTI MI?

Geçtiğimiz günlerde Londra’daki FIFA gecesine oğlu Cristiano Jr (7) ve hamile sevgilisi Georgina Rodriguez (22) ile katılan Cristiano Ronaldo, ihanet iddialarıyla gündemde. Portekiz basını Real Madrid'in yıldızının sevgilisini Natacha Sofia ile aldattığını öne sürdü.

BİR İHANET HABERİ DAHA! ÜNLÜ İSİM SEVGİLİSİNİ ALDATTI MI?

FIFA tarafından yılın en iyi erkek futbolcusu seçilen Cristiano Ronaldo, ödül törenine Rus model Irina Shayk’tan sonra ilk kez hamile sevgilisi Georgina Rodriguez ile katıldı. Doğum sonrası Ronaldo ile evlilik planları yapan Rodriguez hamile kıyafetiyle gecede en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.

Ancak Portekiz basınında bu haberler yerini Cristiano Ronaldo'nun Georgina Rodriguez'i aldattığı iddialarına bıraktı.

Birkaç gün önce Ronaldo'nun bir kadınla otelde buluştuğunu iddia eden basın, bu ismin 21 yaşındaki Natacha Sofia olduğunu öne sürdü.

Portekiz'de yayınlanan TV Guia adlı dergi ülkenin popüler programlarından 'Mujeres y Hombres y Viceversa'nın yarışmacılarından Natachia Sofia'nın açıklamalarına yer verdi.

Ronaldo'nun kendisine Instagram'da bir mesaj gönderdiğini ve buna çok şaşırdığını söyleyen Sofia bir süre sohbet ettiklerini söyledi.

Portekizli yıldızın kendisiyle buluşmak istediğini söylediğini aktaran Natachia Sofia, iki kez Ronaldo'yu reddettiğini ancak üçüncü kez ısrar edince bir otelde bir araya geldiklerini iddia etti.

Ronaldo'yla bir gece geçirdiklerini öne süren Sofia, eve dönerken taksinin parasını Ronaldo'nun ödediğini de iddia etti.

Bu görüşmenin ardından Cristiano Ronaldo'yla iletişime geçmek istediğinde yanıt alamadığını belirten Sofia, 'Beni bütün sosyal medya hesaplarına bloke etti ve iletişimi kesti' diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13