UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA!DENİZ BAYKAL’IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ SON AÇIKLAMA!

Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, CHP Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İbiş, 'Umut verici gelişmeler olduğunu belirtmek isterim. Derin komada değil, hatta komadan çıkış belirtileri var' ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA!DENİZ BAYKAL’IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ SON AÇIKLAMA!

Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, CHP Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte İbiş'in açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"Deniz Baykal ile ilgili son bilgileri paylaşmak için biraraya geldik. Yoğun bakım altında. Yaşamsal bulguları normal. Solunumu kendine ait. Kendi kendine ait solunum mevcut. Bilinci kapalı. Kol ve bacaklarda hafif hareketleri mevcut. Bunlar  bizim için çok sevindirici. Derin komada değil. Hatta komadan çıkış belirtileri olduğunu söylemek istiyorum. Elbette ki bundan sonraki yoğun bakımdaki süreç zaman alacak. Günler haftalar alacaktır. Herhangi bir komplikasyon olmadığı sürece bu iyileşme sürecinin daha iyi noktalara ulaşacağını bekliyoruz ve umuyoruz. Yine de sabırlı olmamız gerektiğini vurgulamak istiyorum. Zaman zaman solunum desteği vereceğiz. Amacımız beyin korumayı en üst seviyede sürdürebilmek. İyi yolda olduğumuzu söylemek istiyorum. Bir sonraki açıklamamızı Cuma akşamı yapacağız."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeniz baykal