UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI AV. MURAT HAZİNEDAR’DAN ANLAMLI ANIT!

Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar 15 Temmuz Şehitleri anısına yaptırdığı heykeli vinç tepesinde inceledi.

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI AV. MURAT HAZİNEDAR’DAN ANLAMLI ANIT!

Türkiye’nin en önemli ilçesinde her günü farklı farklı faaliyetlerle geçiren  Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar 15 Temmuz Şehitleri anısına yaptırdığı "Cumhuriyet ve Demokrasi" anıtını yerinde inceledi.

Vinç tepesinde bu önemli ve anlamlı heykeli her ayrıntısını inceleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Uçankus Tv kameralarına açıklamada bulundu.

"Cumhuriyet ve Demokrasi" anıtını anlatan Hazinedar “Biz inanıyoruz ki 15 Temmuz’daki bu darbe girişiminde halkın verdiği büyük mücadele demokrasiye ve cumhuriyeti korumaya yönelikti. Bu heykel bunu en güzel şekilde anlatıyor. Biz burada bütün şehitlerimize saygıyı sunduk. Bu topraktan çıkan eller 249 şehidimizi anlatıyor ama ellerin topraktan çıkmasının anlamı tüm şehitlerimizi anmak için” diyerek heykelin taşıdığı anlam ve önemi dile getirdi.

Bu önemli anıtın açılışının 29 Ekim’de yapılacağını dile getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar “Bu ülkeye hizmet etmek sadece vatan borcu değil insanlık borcu” dedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANITINI VE BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT MURAT HAZİNEDAR’IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13