UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNAL ZORER, TİYATRODA 'YUNUS EMRE’Yİ CANLANDIRACAK!..

“Bu Toprağın Türküsü” adlı müzik yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çeken Ünal Zorer, hem yorumcu hem müzisyen hem de oyuncu kimliğiyle şöhret basamaklarını emin adımlarla tırmanıyor. Yalaza adlı dizide Sağlık Ocağı’nın Doktor Uğur’u Zorer, tiyatro da ise Yunus Emre’yi canlandıracak.

ÜNAL ZORER, TİYATRODA 'YUNUS EMRE’Yİ CANLANDIRACAK!..

2006 yılında Beyazıt Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı Arif Sağ, Levent Kırca, Pakize Suda ve Ali Atıf Bir’in jürisi olduğu “Bu Toprağın Türküsü” adlı müzik yarışmasının birincisi olan Ünal Zorer, kariyerinde kendini sürekli geliştirerek farkını ortaya koydu.

Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri alan ünlü şarkıcı, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’nden mezun olarak şöhret peşinde koşmak yerine eğitime önem verdi.

Osman Sınav’ı yönetmenliğini yaptığı Yalaza dizisinin Doktor Uğur’u Ünal Zorer, bu sezon tiyatroda ise Yunus Emre’yi canlandıracak.

Geçen sene Çiğdem Tunç’un kendi tiyatrosunda sahneye koyduğu ‘El Deliye Biz Akıllıya Hasret’ isimli komedi oyununda oynayan genç sanatçı, Yunus Emre’yi canlandırmak için kolları sıvadı.

Tiyatroda müziğiyle de ön planda olacağını belirten yakışıklı oyuncu, “Yunus Emre ilahi ağırlıklı bir oyun olacak” dedi. 

Yunus Emre ile kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Zorer, “Hedefim yapmış olduğum işte en iyi olmak. Bu işi doğru yapabilmek ve iyi bir şeyler bırakabilmek istiyorum. Kendimi maneviyat anlamında da iyi yetiştirmeye çalışıyorum. Kariyerimde kendimi daha iyi ifade edebileceğim alanların açılmasını istiyorum” diye konuştu.

Yunus Emre’nin hayatını ve şiirlerini okuyarak rolüne hazırlandığını söyleyen Ünal Zorer, ön hazırlık sürecini şu sözlerle anlattı: “Yunus Emre’yi benimsemeye, sindirmeye, olmaya çalışıyorum. Yunus Emre ne yerdi, ne düşünürdü, insanlara karşı nasıl davranır aile yapısını benimsemeye çalışıyorum. Yunus Emre’nin yaşam felsefesinde hep ‘doğruluğu’ esas alması beni çok etkiledi. Hayatında yalan, riya, sahtekârlık hiçbir şekilde yok. Maalesef bizim sektörde ise yalan dolan, ikiyüzlülük daha çok yoğun. Aynı arkadaş bir rol için birbirini satacak duruma bile gelebiliyor.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERUĞUR ZORER