UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAYATI BELGESEL OLAN SILA İÇİN KENAN DOĞULU’DAN SAMİMİ İTİRAF!..

Müzik sektöründe 10 yılı geride bırakan Sıla’nın hayatı belgesel oldu.

HAYATI BELGESEL OLAN SILA İÇİN KENAN DOĞULU’DAN SAMİMİ İTİRAF!..

Ailesi ve yakın dostları, ‘İyi ki’ adlı belgesel için kamera karşısına geçerek ünlü şarkıcıyla ilgili anılarını anlattı. Çekimlerde Kenan Doğulu da ilginç bir itirafta bulundu.

Sıla’nın 10 yıllık müzik kariyeri, Gökhan Çınar’ın hazırladığı “İyi ki” adlı belgesel serisine konu oldu.

Ünlü şarkıcının müzik yolculuğu sırasında “İyi ki” dediği anları anlattığı programda, özel röportajlar da kullanıldı. Bu röportajlarda ailesi ve dostları Sıla’yla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. O isimlerde biri de Kenan Doğulu’ydu. Doğulu, bir zamanlar vokalisti olan Sıla için “2007’de ilk konserini izlerken 20 dakika boyunca ağladım. Onu sahnede bir solist olarak izlemek benim için bambaşka bir gururdu” dedi.

Anneannesi Zahide Süleyha Balaban ise Sıla’nın başarısının tesadüf olmadığını ifade etti: “Sıla ilk bestesini 11 yaşında yapmıştı. Onun iyi bir sanatçı olacağını en başından beri biliyordum.”

Sıla, kariyerinin 10’uncu yılını “On’dan Kalan” adlı özel bir konser serisi ile kutlamaya hazırlanıyor. Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenecek konserler 23 Ekim’de TİM Show Center’da başlayacak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsıla  kenan doğulu