UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERİ TACİZ EDEN YAPIMCIDAN ÇARPICI İTİRAFLAR!..

Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein'ın, kendisine yöneltilen onlarca cinsel taciz suçlamalarının ardından yaklaşık 1 haftadır rehabilitasyona gittiği belirtti.

ÜNLÜLERİ TACİZ EDEN YAPIMCIDAN ÇARPICI İTİRAFLAR!..

New York Post Page Six'in edindiği bilgilere göre Harvey Weinstein'ın yatarak tedavi edildiği söylenmesine rağmen aslında ayakta tedavi gördüğü ve kliniğin yakınlarındaki bir otelde kaldığı aktarıldı.

‘Gizemli bir tesiste' seks bağımlılığı tedavisi gördüğü belirtilen Weinstein'ın, tedavi görürken yasak olmasına rağmen kliniğe cep telefonu soktuğu kaydedildi.

Page Six'e konuşan kaynak şu ifadeleri kullandı:

"Bir grup terapisi sırasında Harvey 15 dakika geç kaldı. Konuşma sırası ona geldiğinde, bütün bunların kendisine yönelik bir komplo olduğunu anlatmaya başladı."

 'RIZASI VARDI' AÇIKLAMASI

Kaynak aynı zamanda Weinstein'ın tedavisini ve kendisine yöneltilen suçlamaları ciddiye almadığını, tüm cinsel aktivitelerinin rıza ile gerçekleştiği konusunda ısrar ettiğini söylediğini aktardı.

Weinstein'ın tedavi sırasında sandalyesinde uyuyakaldığını belirten kaynak, "Sadece içeriye soktuğu telefon çaldığında uyandı. Harvey yerinden zıpladı, hemen aramaya cevap verdi ve odadan koşarak çıktı" diye anlattı ve şöyle devam etti:

"Kimseye tecavüz etmediği ve saldırmadığı konusunda ısrarcı. Tüm karşılaşmaların rıza ile olduğunu söylüyor. Bir g.t gibi davrandığını farkında fakat tecavüzcü olmadığında ısrarcı."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHarvey Weinstein