UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİLYARLAR VERİP GİYDİKLERİYLE KENDİLERİNİ ŞAHANE SANIYORLAR!..

Ünlü modacı Muammer Ketenci, UçanKuş Tv’de yayınlanan “Magazin Gündemi” programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MİLYARLAR VERİP GİYDİKLERİYLE KENDİLERİNİ ŞAHANE SANIYORLAR!..

Günün öne çıkan magazin olaylarının konuşulduğu “Magazin Gündemi”   programında bugün ünlülerin moda anlayışı ve son zamanlarda ücretleri ile paylaşılan kıyafetler konuşuldu.

Programda; “Türk ünlüleri modayı ne kadar takip ediyor? Marka giyinmek güzel giyinmek anlamına mı geliyor? Ünlüler neden giydikleri kıyafetleri ücretleri ile paylaşıyor? Dünya starlarını takip eden Türk ünlüleri moda konusunda özgün olamıyor mu?” Gibi konular masaya yatırıldı.

Programa telefonla bağlanan Muammer Ketenci;  “Bu ülkede şanı, şöhreti  densizlik olarak nitelendiriyorum. Bu tarz paylaşımda bulunanlar açlık ve sefaleti çekmişler sonradan şan şöhrete sahip olunca ne olduklarını unutmuşlar.” şeklinde konuştu.

Ketenci ayrıca, “Fakirlik oranı zenginliğe göre çok fazla olan bir ülkede böyle bilinçsiz davranan ünlülere gıcık oluyorum. Yani 100 ünlü desek 95’i bu tarz paylaşımlarda bulunuyor. Ünlülerimizin yüzde 90’nı kendini bilmeden giyinen tipler, bir markaya milyarlar verip giydikleri kıyafetlerle kendilerini şahane oldu sanıyorlar halbuki palyaço gibi dolaşıyorlar.” diyerek marka ve fiyat takıntısı olan ünlüleri sert bir dille eleştirdi.

Ketenci, gençlere “ Lütfen sanatçıların giyim tarzına özenmeyin” şeklinde tavsiyede bulunmayı da ihmal etmedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUAMMER KETENCİ