UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU YAŞAR: “AYAKKABILARIMI OTO SANAYİDEN ALDIM!..”

Şarkıcı Ebru Yaşar, önceki gün Bebek Otel’den çıkarken objektiflere takıldı. Yaşar’ın ayakkabıları oldukça dikkat çekti.

EBRU YAŞAR: “AYAKKABILARIMI OTO SANAYİDEN ALDIM!..”

Ebru Yaşar, aracına yöneldiği sırada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ile aynı püsküllü ayakkabıyını giyen Yaşar, "O da giyiyormuş sonradan öğrendim. Zevkli kadınmış. O yurtdışından almış ama ben oto sanayiden aldım" dedi.

Yaşar sözlerine, "Önceden nasılsam yine öyleyim. Tabii ki zaman geçiyor, büyüyoruz ve görüyoruz. Giyinmeyi öğreniyoruz" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın 30 bin TL'lik çizme alması sonucu Hande Yener’den 'görgüsüz' yorumu alması hatırlatılan Ebru Yaşar, "Birinin parası var alıyor, diğerinin parası var almıyor. Görgüsüzlük değil, tercih meselesi. O zaman kimse giymesin tasarımcılar kazanmasın. Hande’nin de muhakkak alacak parası vardır ama almayı tercih etmiyordur" ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar'ın, "Erkekler arada bir eşlerine çaktırmadan çapkınlık yaparsa evlilik yürür" sözleri hakkında iki çocuk annesi Yaşar, "Acaba başına bu olaylar geldi de mi bu kıvama gelip bunları söylüyor. Yoksa düşüncesi bu muydu da böyle konuşuyor. Yumurta mı tavuktan çıkıyor, tavuk mu yumurtadan gibi oldu. Allah korusun. Göz yuman kadının eşinden başka çıkarları vardır. Seven kadın kabul etmez" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREBRU YAŞAR