UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ABD’DEN VİZE KRİZİYLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!..

ABD ile yaşanan vize krizinin ardından ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'den açıklama geldi.

ABD’DEN VİZE KRİZİYLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!..

Nauert, 'Türkiye ile vize görüşmeleri verimli geçti. Önemli ilerlemeler kaydettik' dedi. Nauert, krizin kısa sürede çözülmesini beklediğini de açıkladı. Aynı zamanda; Türkiye'de gözaltına alınan, akademisyen, gazeteci, sivil toplum örgütü üyeleri ve aktivistlerle ilgili de 'kaygılıyız' açıklamasında bulundu. Basın toplantısında Anadolu Kültür Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'nın İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alınmasına da değinildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert günlük basın toplantısında iki ülke arasında yaşanan vize kriziyle ilgili konuştu.  Nauert, 'Türkiye ile vize görüşmeleri verimli geçti. Önemli ilerlemeler kaydettik' dedi. Nauert, krizin kısa sürede çözülmesini beklediğini de açıkladı.

Anadolu Kültür Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'nın İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alınmasının ardından ABD'den açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Türkiye'de gözaltına alınan, akademisyen, gazeteci, sivil toplum örgütü üyeleri ve aktivistlerle ilgili konuştu. Nauert, tutuklamalarda 'kanıt yetersizliği olduğunu belirtirken, bu durumdan dolayı kaygılı olduklarını dile getirdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Türkiye'de yapılan tutuklamalarla ilgili konuştu. Nauert, konuyla ilgili endişlerimizi Türk hükümetine defalarca ilettik dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERABD  vize